Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

EuroCup: Δύσκολη έξοδος στην Ισπανία για τον Προμηθέα κόντρα στην Ανδόρα!

Φουλ για την 4η νίκη!

30 Οκτωβρίου 2019 13:37
EuroCup: Δύσκολη έξοδος στην Ισπανία για τον Προμηθέα κόντρα στην Ανδόρα!

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Ανδόρα (21:00) στην Ισπανία, με στόχο να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την επόμενη φάση του Eurocup. Eurocup: Διέλυσε το μεγάλο φαβορί ο Προμηθέας!

Η νίκη κόντρα στην Βίρτους Μπολόναι, την περασμένη εβδομάδα, έστειλε το μήνυμα πως ο Προμηθέας είναι πολύ δυνατός και μπορεί να κοντράρει στα ίσια κάθε αντίπαλο. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ταξιδεύει στην Ανδόρα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι Πατρινοί ταξίδεψαν στην πόλη της Καταλονίας με τον Οκτάβιους Έλις στη σύνθεσή τους, αλλά και τον Τζέραλντ Ρόμπινσον, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας της Πάτρας. Παράλληλα, το ηθικό όλων στην ομάδα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα, μετά τις διαδοχικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την άλλη πλευρά, η Ανδόρα προέρχεται από την άνετη νίκη με 86-67 απέναντι στην Μακάμπι Ρισόν και θέλουν να συνεχίσουν τη νικηφόρα πορεία τους. Ο Ίμπον Ναβάρο δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι η ισπανική ομάδα θα παραταχθεί πάνοπλη απέναντι στους Προμηθείς.

EuroCup: Τα έσπασε και δεν ήρθε η ανατροπή για Προμηθέα!

EuroCup: Ο Προμηθέας τα... έσπασε στα τρίποντα (9/31) και στις βολές (15/26) και η Μονακό έχοντας τον έλεγχο σε όλο το 40λεπτο έφτασε στη νίκη (74-77) μέσα στο «Δ.Τόφαλος». Πρώτη ήττα στη σεζόν για τους Πατρινούς.

Το έργο του Προμηθέα ήταν εξ αρχής δύσκολο στην 2η αγωνιστική του Eurocup. Η Μονακό από τα πρώτα λεπτά πήρε τον έλεγχο του ματς, προηγήθηκε ακόμα και με 18 πόντους (16-34) και όλα έμοιαζαν πως θα κυλούσαν ιδανικά για τους Μονεγάσκους. Οι παίκτες του Γιατρά έκαναν ανατροπή... διαρκείας και μείωσαν στο καλάθι (68-70, 38’), όμως αυτό δεν ήταν αρκετό.

Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς κράτησαν τον έλεγχο μέχρι το τέλος του αγώνα και έφτασαν στη νίκη μέσα στην Πάτρα. Έτσι, έκαναν το 2Χ2 στον όμιλο, την ίδια στιγμή που το ρεκόρ του Προμηθέα έγινε 1-1.

EuroCup: Ονειρικό ξεκίνημα για τον Προμηθέα! Kέρδισε 88-55 την Μακάμπι Ρισόν στο Ισραήλ!

Ονειρικός ήταν ο Προμηθέας, όπως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στη Λάρισα, έτσι και στην πρεμιέρα του Eurocup στο Ισραήλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το ματς με την Μακάμπι Ρισόν.

Οι παίκτες του Γιατρά μπήκαν στο γήπεδο με φοβερή ενέργεια, προηγήθηκαν με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 13-29 και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους (33-52 το ημίχρονο) με τους Ισραηλινούς να ρίχνουν λευκή πετσέτα στο αγωνιστικό χώρο.

Τα δεκάλεπτα: 13-29, 33-52, 44-71, 55-88.

Μακάμπι Ρισόν (Γκουντς): Σάντλερ 9 (1), Σουίνγκ 9, Άριελ 9 (3), Μπλέιζερ 4, Ουίλιαμς 4, Τσούμπρεβιτς 4, Τίσμαν 2, Ντοβράτ, Χάμιλτον 6, Μονρό 8.

Προμηθέας (Γιατράς): Χολ 12 (1), Μπαμπ 19 (2), Λίποβι 11 (3), Καφέζας, Αγραβάνης 2, Λόοερι 5 (1), Κασελάκης (2), Κατσίβελης 5, Φίλερ 4, Μπόγρης 10, Έλις 8, Μαντζούκας 2.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share