Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο, τα βλέμματα και στο ΟΑΚΑ!

Όλη η 8η αγωνιστική!

27 Οκτωβρίου 2019 10:13
Super League: Μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο, τα βλέμματα και στο ΟΑΚΑ!

Super League: Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα!

Σήμερα έχουμε συνέχεια για την 8η αγωνιστική της Super League και όπως είναι λογικό, όλα τα φώτα στρέφονται στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 19:30 την ΑΕΚ στο στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από τη χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ στο Βόλο, ενώ η ΑΕΚ ζητάει κι αυτή με τη σειρά της το διπλό, το οποίο θα την διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις και να διατηρήσει τις ελπίδες της για την κορυφή.

Στα άλλα παιχνίδια, στις 15.00 , o Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΛ με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να ψάχνει δεύτερη σερί νίκη και τους Θεσσαλούς να αναζητούν το αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στη ζώνη των play-off.

Στις 17.00 (ΕΡΤ Sports HD), στο Περιστέρι θα αναμετρηθούν Ατρόμητος και Πανιώνιος, με την ομάδα του Αναστασίου να ψάχνει βαθμολογική άνοδο, ενώ εκείνη του Νίκκι Παπαβασιλείου να θέλει να σβήσει το -2 και να πάρει βαθμολογική... ανάσα.

Τέλος, στις 17.15 ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία για... άλμα play-off, ενώ η ομάδα του Αγρινίου επιθυμεί να ξεκολλήσει από τις κάτω θέσεις της βαθμολογίας. Super League: Ντύθηκε στα μαύρα η Ξάνθη!

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Novasports 1HD
Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

17:00 ΕΡΤ Sports HD
Ατρόμητος Αθηνών - Πανιώνιος ΓΣΣ

17:15 Novasports 2HD
Αρης - Παναιτωλικός

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Basketball Champions League: Περίπατος για την ΑΕΚ με 100αρα κόντρα στην Ορτέζ!

Eurocup: Διέλυσε το μεγάλο φαβορί ο Προμηθέας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share