Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euroleague: Αναζητά βάλσαμο στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός!

Για το πρώτο διπλό στην Ρωσία!

24 Οκτωβρίου 2019 08:05
Euroleague: Αναζητά βάλσαμο στην Αγία Πετρούπολη ο Παναθηναϊκός!

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται (20:00, Novasports 1) από την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη έχοντας ανάγκη τη νίκη για να μην… μπλέξει περισσότερο!

Οι ήττες στον πόντο από Βιλερμπάν και Αρμάνι πλήγωσαν τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και γι’ αυτό η νίκη είναι αναγκαία στην αποψινή αναμέτρηση με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη (20:00, Novasports 1) για την τέταρτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «πράσινοι» θα βρεθούν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση από πολύ νωρίς αν γνωρίσουν και τρίτη ήττα εκτός προγράμματος, ενώ είναι προφανές πως σε αυτή την περίπτωση θα πολλαπλασιαστεί η αμφισβήτηση για τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην της απουσίας του Νίκου Παππά, καθώς ο Ίαν Βουγιούκας ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα προσφέρει μια έξτρα λύση στη γραμμή των ψηλών.

Η Ζενίτ μετά την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ έχασε από την Κάλεβ στην Εσθονία και υποχώρησε στο 2-2 στην VTB League. Ο Ζοάν Πλάθα αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς πλην της απουσίας του Ζούμπκοφ νοκ άουτ είναι με διάστρεμμα και ο Βορόνοφ.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Φινλανδός Πέτρι Μάντιλα και η Γερμανίδα Άνε Πάντερ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τέταρτης αγωνιστικής:

Πέμπτη 24/10
20:00 Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Παναθηναϊκός
20:15 Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Βαλένθια
21:30 Μπάγερν Μονάχου-Χίμκι
22:00 Ερυθρός Αστέρας-Μπαρτσελόνα

Παρασκευή 25/10
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας-Βιλερμπάν
21:00 Άλμπα Βερολίνου-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21:45 Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε
22:00 Μπασκόνια-Ολυμπιακός

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share