Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης! (photo-video)

Θρήνος...

22 Οκτωβρίου 2019 11:23
Πένθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Χρήστος Αρχοντίδης! (photo-video)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο προπονητής Χρήστος Αρχοντίδης. Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους προπονητές που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ είχε διατελέσει και ομοσπονδιακός προπονητής. Παγκόσμιο σοκ: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! (photo)

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σερραίος δημοσιογράφος της ΕΡΤ Βασίλης Αναστασιάδης.

Ο Αρχοντίδης συνέδεσε το όνομά του με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο καθοδήγησε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ σημαντική στιγμή στην προπονητική του πορεία αποτέλεσε η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδας από τον Ιανουάριο του 1982 έως τον Φεβρουάριο του 1984.

Εργάστηκε ακόμη σε Κόρινθο, Δόξα Δράμας, Ηρακλή, Διαγόρα Ρόδου, Απόλλωνα, ΑΕΛ, Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ, Αθηναϊκό, Παναργειακό, Πανελευσινιακό. Σύμφωνα με το soccerbase σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις κατέγραψε συνολικά 593 παιχνίδια, ενώ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας κάθισε 21 φορές.

«Έφυγε» ο μεγάλος Χρήστος Αρχοντίδης. Ένας μεγάλος προπονητής, ένας μεγάλος ποδοσφαιράνθρωπος, ένας Άνθρωπος που...

Posted by Βασίλης Αναστασιάδης on Tuesday, October 22, 2019

Θλίψη: Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photo-video)

Στο πένθος βυθίστηκε το πορτογαλικό ποδόσφαιρο με τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή Ρουί Ζορντάο. Σε ηλικία 67 ετών άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από χρόνια προβλήματα με την καρδιά του. Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή! Πήγε σε πάρτι με ιερόδουλες και ναρκωτικά! (Video)

Ο Ρουί Ζορντάο υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα στις δύο μεγάλες ομάδες της Λισαβόνας, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Στην μεγάλη καριέρα του κατέκτησε έξι Πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και ένα σούπερ Καπ, ενώ δύο χρονιές αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. Παράλληλα φόρεσε 43 φορές την φανέλα με το εθνόσημο της Πορτογαλίας…

Οι καλύτερες στιγμές του Ρουί Ζορντάο στα γήπεδα:

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 23χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς σε ηλικία 23 ετών έχασε την ζωή του διάσημος ποδοσφαιριστής. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Ο Εζεκιέλ Εσπερόν, έχασε την ζωή του με τραγικό τρόπο! Ο άσος της Ατλάντε, βρισκόταν σε ένα πάρτι, όταν ακούμπησε σε ένα παράθυρο. Αυτό άνοιξε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από τον 6ο όροφο.

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Θλίψη στον χώρο του αθλητισμού: Πέθανε ο Χρήστος Νικολάου! (Photos)

Ο Χρήστος Νικολάου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής, πέθανε αργά το βράδυ της Τετάρτης μετά από γενναία μάχη με σοβαρή ασθένεια. Τραγωδία: Πέθανε ποδοσφαιριστής σε τροχαίο!

Ο Χρήστος Νικολάου, ήταν από τους πιο δυναμικούς αμυντικούς της σπουδαίας ομάδας της Παναχαϊκής, που ξεχώρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα, τη δεκαετία του 1960 και στις αρχές του 1970, όντας συμπαίκτης με τους Δαβουρλή, Στραβοπόδη, Μιχαλόπουλο, Ρήγα, Καπανδρίτη κ.α.

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Χρήστου Νικολάου εξέφρασε η Παναχαϊκή μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Χρήστου Νικολάου.

Ο Χρήστος Νικολάου γεννημένος το 1948 ήταν ένας ποδοσφαιριστής που άφησε εποχή στη μεγάλη Παναχαϊκή της δεκαετίας του 60' και στις αρχές του 70', αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/8) ο σπουδαίος "κοκκινόμαυρος" του ένδοξου παρελθόντος, απεβίωσε νικημένος από σοβαρή ασθένεια.

Ο Νικολάου άρχισε το ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο Αγυιάς και όπως και πολλοί άλλοι είχε την τύχη να είναι "παιδί" του αείμνηστου Σπύρου Βουλγαράκη. Την 1η Αυγούστου του 1966 πήρε μεταγραφή από τον Πανιώνιο στην Παναχαϊκή.

Υπήρξε συμπαίκτης με μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες της Παναχαϊκής όπως ο Μιχαλόπουλος, ο Στραβοπόδης, ο Ρήγας, ο Δαβουρλής και χθες το βράδυ ξεκίνησε το ταξίδι για να ανταμώσει στην γειτονιά των αγγέλων με τους άλλους μεγάλους που έχουν φύγει. Ήταν ενεργό μέλος και του συλλόγου παλαιμάχων της Παναχαϊκής.

Χρήστο Νικολάου, καλό ταξίδι».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Νεκρός σε φρικτό δυστύχημα πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photos)

Νεκρός νεαρός ποδοσφαιριστής!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share