Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: «Καθάρισε» εύκολα ο ΠΑΟΚ με 3-0 την Λαμία!

Από το 11΄ λεπτό!

20 Οκτωβρίου 2019 20:34
Super League: «Καθάρισε» εύκολα ο ΠΑΟΚ με 3-0 την Λαμία!

Εύκολα «καθάρισε» τη Λαμία ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League επικρατώντας με 3-0! Super League: Σπουδαία «διπλά» για Άρη και Αστέρα Τρίπολης σε Ξάνθη και Νέα Σμύρνη! (Video)

Η ομάδα του Άμπελ Φερέιρα σκόραρε τρεις φορές στα πρώτα έντεκα λεπτά και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, επικρατώντας πολύ εύκολα με 3-0. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο για τους περσινούς νταμπλούχους που ξεπέρασαν την Ξάνθη και ανέβηκαν στην δεύτερη θέση, όντες στο -2 από τον Ολυμπιακό. Super League: Μεγάλο διπλό με ανατροπή o Ατρόμητος στο Βόλο!

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ο ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να κάνουν ότι θέλουν στο χορτάρι και να επιλέγουν από μόνη τους να... φρενάρουν και το σκορ να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις. Ο Μίσιτς μετά από τραγικό λάθος του Βελλίδη σε μία πολύ εύκολη φάση άνοιξε το σκορ (2’), για να έρθει ο Λημνιός έξι λεπτά αργότερα να γράψει το 2-0 με κεφαλιά με τον πορτιέρε της Λαμίας να μην έχει καλή θέση. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 11ο λεπτό ο Σφιντέρσκι με ωραίο τακουνάκι, μετά από παράλληλο με την εστία γύρισμα του Στοχ (3-0).

Επέστρεψε ξανά και αποθεώθηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Βιεϊρίνια, ο οποίος είχε μείνει για πολύ μεγάλο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων λόγω τραυματισμού.

Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Χαριλάου με ανατροπή! Επικράτησε 1-2 επί του Άρη!

Ο Ολυμπιακός με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο κέρδισε 1-2 μέσα στο Χαριλάου τον Άρη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League. Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 6' με τον Ντιγκινί, αλλά στο 33' ο Μασούρας και στο 38' ο Ελ Αραμπί γύρισαν το ματς γρήγορα. Μάλιστα, ο ΟΣΦΠ σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Σουντανί αλλά ακυρώθηκε αυτό ορθά λόγω χεριού.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βαθμό πάνω από την Ξάνθη και 2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ αποσπάστηκε πέντε από την ΑΕΚ.

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-2 επιστρέφοντας στις νίκες και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Super League. Super League: Μεγάλο διπλό με ανατροπή o Ατρόμητος στο Βόλο!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε πρώτη στο 33' με τον Σβιντέρφσκι και στο 47' με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ έκανε το 0-2. Ο Σουάρεθ μείωσε στο 58' σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσε ο Αστέρας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Κάπως έτσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη με σκορ 2-2, επέστρεψε στα τρίποντα και έφθασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλά σοτ πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο πήρε τη νίκη επί του Αστέρα και κρατάει το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και τώρα περιμένει να δει τι θα γίνει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό και προσδοκά απώλεια βαθμών για τους ερυθρόλευκους.

Φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και ίσως να έχουν δίκιο σε... διπλό τράβηγμα στην αντίπαλη περιοχή από τους Μάτος και Βαρέλα, με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR αφού δεν τον κάλεσαν οι δύο διαιτητές που βρίσκονται εκεί και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι (89′ Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77′ Χαουρέγκι), Καπίγια, Ριέρα (82′ Σίτο), Φερνάντεζ, Μπαράλες

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (77′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (77′ Άκπομ)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share