Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με ποδοσφαιρική ομάδα λόγω «ροζ» βίντεο: Γυμνή γυναίκα κάθεται σε ένα σκαμνί και...! (photos)

Σοκ!

20 Οκτωβρίου 2019 14:43
Σάλος με ποδοσφαιρική ομάδα λόγω «ροζ» βίντεο: Γυμνή γυναίκα κάθεται σε ένα σκαμνί και...! (photos)

Σάλος με ποδοσφαιρική ομάδα λόγω «ροζ» βίντεο, με μια γυμνή γυναίκα να κάθεται σε ένα σκαμνί ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Είδηση σοκ! Γνωστός ποδοσφαιριστής έκανε live σ3ξ στο Snapchat! (photos)

Συγκεκριμένα, σε δύσκολη θέση βρίσκονται ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο λόγω σεξουαλικού σκανδάλου.

Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media απεικονίζουν τους παίκτες μαζί με τη γυμνή γυναίκα.

Στο βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα γυμνή στο πάτωμα στην καφετέρια και στη συνέχεια να κάνει σ3ξ με έναν παίκτη.

Εκτιμάται πως το περιστατικό βιντεοσκόπησε ένας παίκτης της ερασιτεχνικής ομάδας Espoir Minerois, αμέσως μετά την προπόνηση.

Σε ακόμα ένα βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα να κάθεται σε ένα σκαμνί, ενώ βρίσκονται γύρω της οι παίκτες της ομάδας.

Η ομάδα θα οδηγηθεί στα δικαστήρια με κατηγορίες για βιασμό, ενώ η μητέρα της κοπέλας που απεικονίζεται στο βίντεο ανέφερε πως η κόρη της ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Ένας από τους παίκτες της ομάδας υποστήριξε ότι «το πήγαμε πολύ μακριά» με την γυναίκα, η οποία είχε ωστόσο συναινέσει.

Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή! Πήγε σε πάρτι με ιερόδουλες και ναρκωτικά! (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, που δείχνουν διεθνή ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό να βρίσκεται σε πάρτι με ιερόδουλες και ναρκωτικά. Ποδοσφαιριστής έχασε τον πατέρα του λίγο πριν τον αγώνα - Σκόραρε, χάρισε την Νίκη και τότε το ανακοίνωσε!

Ο λόγος για τον Ζερεμί Μενέζ, τον πρώην επιθετικό μεταξύ άλλων των Παρί, Μίλαν και Ρόμα, που αγωνίζεται πλέον στη β’ κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα της Paris FC.

Στο βίντεο λοιπόν που κάνει τον γύρο του κόσμου, φαίνεται ο 32χρονος μεσοεπιθετικός να βρίσκεται σε πάρτι σε σπίτι γεμάτο από ναρκωτικά, αλκοόλ και πόρνες.

Ο ίδιος βέβαια διέψευσε τα πάντα, ακόμα και το βίντεο λέγοντας: «Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε πριν από πέντε μήνες ενώ ήμουν σε διακοπές στο Μεξικό. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά και τα τεστ ντόπινγκ μπορούν να το δείξουν!

Η γυναίκα στο βίντεο δεν είναι πόρνη, μην βγάζετε ιστορίες που δεν συνέβησαν, καθώς σύντομα θα αποδείξω ότι όλα ήταν απλώς μια χαλάρωση».

Αυτή είναι η πρωταγωνίστρια του «καυτού» βίντεο με τον ποδοσφαιριστή! (photos)

Το φυσάει και δεν... κρυώνει αυτό που έπαθε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής καθώς άθελά του μετέδωσε μέσα από το snapchat σκληρές εικόνες σεξ με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Έσκασε βόμβα: Μοντέλο κατηγορεί γνωστό ποδοσφαιριστή για παρενόχληση!

Οι χιλιάδες followers του διεθνούς εξτρέμ είδαν τις επιδόσεις του και εκτός αγωνιστικού χώρου ενώ ο ίδιοα κατάλαβε το λάθος πολύ αργότερα.

«Συγγνώμη, είχα πιει μάλλον αρκετά. Γιόρταζα για την μεταγραφή μου και προφανώς πάτησα το λάθος κουμπί.

Ο λόγος για τον Κλίντον Ενζιέ που «έφυγε» από τη Μαρσέιγ και πήγε στη Δυναμό Μόσχας με μεταγραφή και ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. Η χαρά του ήταν μεγάλη. Τόσο μεγάλη που θέλησε να τη μοιραστεί με τους ακολούθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και μαζί με τη χαρά αυτή είπε να μοιραστεί και ένα βίντεο με μια γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα.

Στο εξωτερικό διάφορα σκανδαλοθηρικά σάιτ και εφημερίδες, «μελέτησαν» επισταμένως το sex tape για να ανακαλύψουν ποια είναι η γυναίκα που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Ενζιέ. Λένε λοιπόν πως είναι η Αλίσα Μπέρι, η οποία είναι παντρεμένη με έναν άλλον ποδοσφαιριστή τον Ογιόνκο Μπιτόλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share