Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εντός με Λαμία και Βόλο! Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι!

Αναλυτικά το πρόγραμμα!

20 Οκτωβρίου 2019 12:41
Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εντός με Λαμία και Βόλο! Δύσκολη έξοδος για τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι!

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ υποδέχονται για την 7η αγωνιστική της Super League, τη Λαμία και και τον Βόλο αντίστοιχα! Ενώ, ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη έξοδο στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο! Super League: Μεγάλο διπλό με ανατροπή o Ατρόμητος στο Βόλο!

Ο Ολυμπιακός χθες κέρδισε με δυσκολία τον ΟΦΗ με 2-1 και έτσι έβαλε... πίεση σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που τον ακολουθούν. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Λαμία στην επιστροφή του Αντελίνιο Βιεϊρίνια στην αποστολή και θέλει το «τρίποντο», ενώ η ΑΕΚ στην Ριζούπολη (λόγω εργασιών στο ΟΑΚΑ) φιλοξενεί τον δυνατό και αξιόμαχο Βόλο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ματς που έμεινε στην ισοπαλία

Πολύ δυνατό ματς αναμένεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό που έχει μείνει πολύ πίσω, ενώ το ίδιο ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται και στα Πηγάδια. Εκεί η Ξάνθη που είναι στη 2η θέση κοντράρεται με τον Αρη. Το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη σε οριακό παιχνίδι ο Πανιώνιος παίζει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

To πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Super League

Χθες

  • Ολυμπιακός-ΟΦΗ 2-1 (11', 57' Σουντανί - 45' Ναμπί)
  • Παναιτωλικός-Λάρισα 2-2 (77' Μπαϊροβιτς, 34' Ντίας - 28' Μιχαήλ, 80' Μόρας)

Σήμερα

  • 16:45 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης (Novasports2)
  • 17:00 Ξάνθη-Αρης (EΡΤSports)
  • 18:00 ΠΑΟΚ-Λαμία (PAOK TV)
  • 19:30 ΑΕΚ-Βόλος (Novasports1)
  • 20:00 Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (ΕΡΤSports)

Super League: Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Χαριλάου με ανατροπή! Επικράτησε 1-2 επί του Άρη!

Ο Ολυμπιακός με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο κέρδισε 1-2 μέσα στο Χαριλάου τον Άρη και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League. Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 6' με τον Ντιγκινί, αλλά στο 33' ο Μασούρας και στο 38' ο Ελ Αραμπί γύρισαν το ματς γρήγορα. Μάλιστα, ο ΟΣΦΠ σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Σουντανί αλλά ακυρώθηκε αυτό ορθά λόγω χεριού.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα βαθμό πάνω από την Ξάνθη και 2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ αποσπάστηκε πέντε από την ΑΕΚ.

Super League: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε μέσα στην Τρίπολη τον Αστέρα με 1-2 επιστρέφοντας στις νίκες και παρέμεινε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Super League. Super League: Μεγάλο διπλό με ανατροπή o Ατρόμητος στο Βόλο!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκόραρε πρώτη στο 33' με τον Σβιντέρφσκι και στο 47' με αυτογκόλ του Μαρτίνεθ έκανε το 0-2. Ο Σουάρεθ μείωσε στο 58' σε 1-2, αλλά δεν μπόρεσε ο Αστέρας να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Κάπως έτσι, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες με ΑΕΚ και Άρη με σκορ 2-2, επέστρεψε στα τρίποντα και έφθασε τους 14 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας καλά σοτ πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και στο δεύτερο πήρε τη νίκη επί του Αστέρα και κρατάει το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα και τώρα περιμένει να δει τι θα γίνει στην αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό και προσδοκά απώλεια βαθμών για τους ερυθρόλευκους.

Φωνάζουν για πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και ίσως να έχουν δίκιο σε... διπλό τράβηγμα στην αντίπαλη περιοχή από τους Μάτος και Βαρέλα, με τον διαιτητή να μην πηγαίνει καν στο VAR αφού δεν τον κάλεσαν οι δύο διαιτητές που βρίσκονται εκεί και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 1-2

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Μαρτίνεζ, Ματρικάρντι (89′ Φερνάντεθ), Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (77′ Χαουρέγκι), Καπίγια, Ριέρα (82′ Σίτο), Φερνάντεζ, Μπαράλες

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιός, Ελ Καντουρί (77′ Πέλκας), Μπίσεσβαρ (67′ Μαουρίσιο), Σβιντέρσκι (77′ Άκπομ)

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share