Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παντρεύτηκε ο Ράφαελ Ναδάλ μετά από 14 χρόνια σχέσης!

Με ιδιωτική τελετή!

20 Οκτωβρίου 2019 09:16
Παντρεύτηκε ο Ράφαελ Ναδάλ μετά από 14 χρόνια σχέσης!

Ο Ισπανός Ραφαέλ Ναδάλ, δώδεκα φορές νικητής του Roland-Garros, παντρεύτηκε τη σύντροφό του Μαρία Φρανθίσκα «Μέρι» Περέγιο, σε ιδιωτική τελετή στη γενέτειρά τους, στο νησί της Μαγιόρκας, όπως μετέδωσαν για τον γάμο τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης!

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς: "Ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο στα χτυπήματά μου!"

Ο 33χρονος πρωταθλητής είπε το «ναι» σε εκείνην με την οποία μοιράστηκε τη ζωή του τα τελευταία 14 χρόνια ενώπιον 350 καλεσμένων στο κάστρο Σα Φορταλέζα, στην Πολένσα (στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού). Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρώην βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος καθώς και άλλα αστέρια του ισπανικού τένις, όπως ο Νταβίντ Φερέρ και ο Φελιθιάνο Λόπεθ.

Φωτογραφία του Ράφαελ Ναδάλ από τον γάμο

Η Μέρι Περέγιο, 31 ετών, επίσης γνωστή ως «Xisca» στον Τύπο, γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της παιδικής της φίλης Μαριμπέλ Ναδάλ, αδελφής του πρωταθλητή. Η σχέση τους, η οποία άρχισε το 2005, χαρακτηρίστηκε από μεγάλη διακριτικότητα, το ζευγάρι έκανε ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

Ισπανική κυριαρχία στη Ρώμη! Τζόκοβιτς - Ναδάλ 1-2!

Ισπανική κυριαρχία στη Ρώμη! Ο Ραφαέλ Ναδαλ κατάφερε να νικήσει τον Τζόκοβιτς! Ο Ισπανός κέρδισε με 6-0, 4-6, 6-1 τον Σέρβο στον τελικό της Κυριακής και ... δήλωσε έτοιμος για το Ρολάν Γκαρός που ακολουθεί.

Κερδίζοντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς για 26η φορά σε 54 παιχνίδια στην καριέρα του ο Ράφα Ναδάλ κέρδισε το 9ο Italian Open της καριέρας.

Με τον τίτλο αυτό ο Ράφα Ναδάλ είναι πάλι μόνος του στην 1η θέση των νικητών σε Masters αφού έχει πλέον 34 τίτλους ενώ στο σύνολο στο Tour έφτασε τους 81.

Το Masters της Ρώμης είναι το 2ο πιο... αγαπημένο του με 9 τίτλους αλλά στην πρώτη θέση στην καρδιά του είναι το Μόντε Κάρλο όπου έχει 11.

Σε χωμάτινη επιφάνεια ο Ράφα έφτασε τους 58 τίτλους και είναι πρώτος!

Ο τελικός της Ρώμης

Το 1ο σετ ήταν συγκλονιστικό για τον Ναδάλ αφού έφτασε στο μπρέικ στο 1 γκέιμ και το "καθάρισε" με 6-0 για πρώτη φορά στην ιστορία.

Στο 2ο ο Τζόκοβιτς "επέστρεψε". Προηγήθηκε με 2-1, 4-3 και 5-4 και πήρε το σετ με 6-4! Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ίδια για τον Νόλε. Έχασε το 1ο γκέιμ, έσπασε τη ρεκέτα του και ο Ναδάλ έφτασε στο 5-1 και στη νίκη με 2-1 σετ.

Ο Σέρβος έπαιξε τρία συνεχόμενα παιχνίδια σε τρία σετ και αξίζει να σημειώσουμε ότι το ματς με τον Ντελ Πότρο κράτησε 3 ώρες και με τον Σβάρτσμαν 2,5!

Ο Ναδάλ είχε 31 winners και 17 αβίαστα και ο Τζόκοβιτς 33 winners και 39 αβίαστα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: Στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης κατάφερε να "σκαρφαλώσει"!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να "σκαρφαλώσει" στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης!

Επόμενος σταθμός για τον Έλληνα πρωταθλητή είναι το μεγάλο Γκραν Σλαμ της Γαλλίας, το Ρολάν Γκαρός, το οποίο ξεκινά στις 26 Μαΐου!

Μπορέι να έχασε από τον Ραφαέλ Ναδάλ στα ημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης, ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, όμως, κατάφερε να ανέβει άλλη μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη, αφού πλέον βρίσκεται και επίσημα στο Νο 6!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share