Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

16 Βούλγαροι οπαδοί συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον αγώνα με την Αγγλία!

Τι συνέβη;

18 Οκτωβρίου 2019 17:40
16 Βούλγαροι οπαδοί συνελήφθησαν για τα επεισόδια στον αγώνα με την Αγγλία!

Στη σύλληψη 16 Βούλγαρων οπαδών που εμπλέκονται στο συμβάν με τα ρατσιστικά σχόλια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της εθνικής τους ομάδας με την αντίστοιχη της Αγγλίας προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές της χώρας

Δείτε επίσης: Βουλγαρία: Συλλήψεις 5 ατόμων για προκλητική συμπεριφορά στον αγώνα με την Αγγλία!

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε τον αριθμό των συλληφθέντων, εκ των οποίων οι 4 τιμωρήθηκαν χθες με διετή αποκλεισμό από τα γήπεδα και χρηματικά πρόστιμα.

Όσoν αφορά τις περιπτώσεις των 12 άλλων οπαδών, βρίσκονται υπό εξέταση και σύντομα θα προκύψει τιμωρία και για αυτούς.

Οι εν λόγω αποφάσεις έρχονται ως παρεπόμενο των σημαντικών εξελίξεων στο χώρο του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, αφού θυμίζουμε ότι μια μέρα μετά το ντροπιαστικό ματς (το οποίο διεκόπη δύο φορές λόγω ρατσιστικών σχολίων), ο πρόεδρος της βουλγαρικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βουλγαρίας, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, παραιτήθηκε από τη θέση του.

Συνελήφθησαν οπαδοί της Σλόβαν Μπρατισλάβας: Είχαν μαχαίρια και σφυρί!

Στη σύλληψη δύο Σλοβάκων οπαδών της Σλόβαν Μπρατισλάβας προχώρησαν σήμερα το πρωί, στις 07:30, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς. Ιταλία: Χαμός στο κύπελλο Ιταλίας!

Στην κατοχή των δύο ανδρών 28 και 33 ετών, σε έλεγχο που έγινε στο τελωνείο Ευζώνων κατά την είσοδο τους στην χώρα, βρέθηκαν δύο πτυσσόμενα μαχαίρια (σουγιάδες) και ένα σφυρί 30 εκατοστών.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας θα διεξαχθεί στις 20:00 στην Τούμπα.

Στο σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με μολότοφ!

Στο σύνδεσμο των οπαδών του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν με μολότοφ! Επίθεση με βόμβες μολότοφ έκαναν άγνωστοι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στην Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση έγινε στις 04:10, με τους δράστες να πετούν τις μολότοφ στον σύνδεσμο, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστός. Βαριές ποινές για τους εμπρηστές! - Κακούργημα θα αποτελούν οι μολότοφ!

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά από την επίθεση προκλήθηκαν φθορές στην καφετέρια που βρίσκεται κάτω από τον σύνδεσμο, στην οδό Καραολή και Δημητρίου.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με 10 πυροσβέστες και 3 οχήματα, όπου λίγη ώρα μετά, έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε από τις ρίψεις μολότοφ που πέταξαν οι άγνωστοι.

Βρέθηκαν οι δράστες της επίθεσης σε όχημα οπαδών της ΑΕΚ!

Εξιχνιάστηκε η επίθεση κατά οχήματος στο οποίο επέβαιναν πέντε οπαδοί της ΑΕΚ, τα ξημερώματα της 5ης Απριλίου στο σταθμό διοδίων της Τραγάνας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών από αυτούς και την πυρπόληση του αυτοκινήτου.

Ως δράστες, σύμφωνα με την Ασφάλεια Λαμίας που έκανε την έρευνα σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Αττικής, ταυτοποιήθηκαν πέντε οπαδοί του Ολυμπιακού που αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ληστεία, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα και του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Μάλιστα, όλοι έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για πλήθος παρανομιών. Ωστόσο, δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Η έρευνα συνεχίζεται για να ταυτοποιηθούν και οι υπόλοιποι δράστες της αιματηρής επίθεσης, καθώς συμμετείχαν γύρω στα 50 (!) άτομα που επέβαιναν σε δύο βαν και σε δύο λεωφορεία!

Τα θύματα πήγαιναν στις Σέρρες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ των γυναικείων ομάδων ΑΕΚ- Ολυμπιακού, όταν τους έκλεισε τον δρόμο ένα από τα βαν των δραστών, που βγήκαν από τα οχήματά τους με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τους επιτέθηκαν με αγριότητα. Τρεις από τους επιβάτες του Ι.Χ. χτυπήθηκαν με με μαχαίρι, ρόπαλα, κλομπ ακόμη και καδρόνια με αποτέλεσμα να μεταφερθούν σοβαρά τραυματισμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, ένας από αυτούς με τραύμα από μαχαίρι στο μηρό, ενώ οι άλλοι δύο πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν μέσα στη νύχτα στα χωράφια!

Στη συνέχεια, οι χούλιγκαν άρπαξαν προσωπικά τους αντικείμενα και πυρπόλησαν με τη χρήση πυρσών το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Αμέσως μετά, επιβιβάστηκαν στα βαν και τα λεωφορεία, που ήταν όλα νοικιασμένα από εταιρείες της Αττικής, έκαναν αναστροφή και διέφυγαν μέσω της παλιάς εθνικής Οδού Λιβαδειάς- Θήβας- Ελευσίνας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share