Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Euroleague: Για το 2Χ2 εντός ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στην Ζενίτ!

18 Οκτωβρίου 2019 09:19
Euroleague: Για το 2Χ2 εντός ο Ολυμπιακός!

Euroleague: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (21:30, Novasports1HD) και θέλει να κάνει το 2Χ2 εντός έδρας.

Μία εβδομάδα μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την άνετη νίκη επί της Βαλένθια, ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά στο ΣΕΦ: αντίπαλος του αυτή τη φορά η «πρωτάρα» Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Πρόκειται ασφαλώς για ένα παιχνίδι must win παρά το γεγονός πως η σεζόν μόλις ξεκίνησε, λόγω της δυναμικής του αντιπάλου.

Με τον Κεστούτις Κεμζούρα στο «τιμόνι», οι Πειραιώτες (ρεκόρ 1-1) μοιάζουν πιο απελευθερωμένοι και θέλουν να αποδείξουν πως η εμφάνιση κόντρα στην Βαλένθια δεν ήταν... πυροτέχνημα. Το ευχάριστο για τον Λιθουανό κόουτς είναι ότι έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του και μπορεί να ανακατέψει την τράπουλα με όποιον τρόπο θέλει.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Euroleague: Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 3ης αγωνιστικής!

Από τη μεριά της, η Ζενίτ του Χοάν Πλάθα έχει ξεκινήσει με δύο ήττες στη διοργάνωση και θέλει να δείξει από εδώ και στο εξής ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο. Το μεγάλο της αστέρι, Γκουστάβο Αγιόν, έχει επιστρέψει στην δράση και θα αγωνιστεί κανονικά στο ΣΕΦ.

Ο Κεμζούρα ανέφερε για το παιχνίδι: «Θέλουμε να είμαστε ο Ολυμπιακός του προηγούμενου αγώνα. Δουλέψαμε στην προπόνηση, αλλά καθε ματς έχει δική του... ζωή και ιδιαιτερότητες. Θα πρέπει να παίξουμε λίγο διαφορετικοί. Περιμένω από την Ζενίτ να παίξει πολύ πιο επιθετικά. Έχει Ισπανό προπονητή και περιμένω ένα ισπανικό στιλ παιχνιδιού. Έχει τους Αγιόν και Τόμας στο καλάθι, έχει γρήγορους γκαρντ με μεγάλη ενέργεια. Πάνε δυνατά στο επιθετικό ριμπάουντ και αυτό τους κάνει επικίνδυνους. Δουλεύουμε πάνω σ' αυτά, όμως, κι ελπίζω πως θα είμαστε έτοιμοι».

Διαιτητές του αγώνα οι Ίλιγια Μπελόσεβιτς, Μίλος Κόλιενσιτς και Σέρζιο Σίλβα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 17/10

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Χίμκι 99-86
Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης 86-73
Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια 87-80
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ερυθρός Αστέρας 84-69
Μπάγερν Μονάχου - Βιλερμπάν 104-63
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Αρμάνι Μιλάνο 78-79

Παρασκευή 18/10

Ολυμπιακός - Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης 21:30
Μπαρτσελόνα - Αλμπα Βερολίνου 22:00
Βαλένθια - Εφές 22:00

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Euroleague: Ολυμπιακός - Βαλένθια 89-63! Το "ξέσπασμα" εντός έδρας!

Euroleague: Αργύρη δεν τραβάει!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.g

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share