Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιο χαρούμενος από ποτέ..Μιλά για το φύλο του παιδιού του!

Τι φύλο είναι;

17 Οκτωβρίου 2019 20:27
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πιο χαρούμενος από ποτέ..Μιλά για το φύλο του παιδιού του!

Ενθουσιασμένος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το πρώτο του παιδί! Τι είπε για το φύλο του μωρού; Πρόσφατα, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είναι έγκυος.

Δείτε επίσης: Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγκυος η σύντροφός του!

Ο σούπερ σταρ του μπάσκετ Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για το παιδί που περιμένει με την σύζυγό του και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ακολουθώ την κοπέλα μου στο instagram. Δεν ξέρω αν το πόσταρε. Δεν έχω δει κοιλίτσα ακόμα, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχει μωρό. OK, φυσικά αστειεύομαι. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε το πρώτο μας μωρό, δε θέλω να μιλάω πολύ για αυτό, θέλω να συγκεντρωθώ στο μπάσκετ και να αφήσω τα θέματα της οικογένειας στο σπίτι, αλλά ναι, περιμένουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι, η μητέρα μου είναι χαρούμενη, το ίδιο και τα αδέρφια μου. Δεν ξέρω πότε γεννάει. Θα υπάρχουν σίγουρα προιόντα για μωρά. Θα υπάρχουν μωρουδιακά zoom και freaks και αξεσουάρ, θα είναι ακριβώς όπως ο μπαμπάς του».

Όσο για τα συναισθήματά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε:

«Με έχει αλλάξει ήδη, ειδικά για κάποιον που δεν έχει έρθει ακόμα. Είμαι πιο ώριμος, όλοι έλεγαν ότι είμαι ώριμος για την ηλικία μου, αλλά αυτό σε ωριμάζει πραγματικά. Αλλά είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, είμαι ενθουσιασμένος, δεν είναι εδώ ακόμα, ανυπομονώ για να έρθει. Δεν θέλω να μιλήσω για το φύλο του παιδιού. Απλά, ελπίζω να έχει υγεία και να έχει μια σπουδαία ζωή».Συγκινεί ο Αντετοκούνμπο: «Έγινε ξαφνικά και πόνεσε πολύ...»!

Πηγή: Youweekly.gr

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη: Τι φύλο είναι το έκτο παιδί του;

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν το έκτο τους παιδί και viral έγινε το βίντεο, που ανέβασε η Σταρ Ελλάς 2006 στο Instagram της, όπου ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαθαίνει ότι θα γίνει για ακόμα μια φορά πατέρας! Μετά τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία, θα φέρουν ένα ακόμα παιδάκι στην οικογένεια και αυτό είναι το φύλο του!

Δείτε επίσης: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για το χειρουργείο του Βασίλη Σπανούλη!

Ο Βασίλη Σπανούλης αποκάλυψε στην "Φωλιά των Κου-Κου" το φύλο του παιδιού! «Έκτο, ναι. Κοριτσάκι», είπε αυθόρμητα; ο Βασίλης Σπανούλης και έσπευσε να το «μαζέψει»: «Δεν ξέρω τι είναι, πλάκα σου κάνω. Είναι ευλογία»!

Ευχάριστα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Ευχάριστα τα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Δεν σταματάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στον Βασίλη Σπανούλη πως θα γίνει πατέρας για έκτη φορά. Η επική αντίδραση του.

To έκτο τους παιδί περιμένουν οι Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου. Μετά τα τρία τους αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και τις δύο κόρες που ακολούθησαν, Αιμιλία και Αναστασία, σειρά παίρνει το επόμενο!

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, ανέβασε στο instagram ένα video με την στιγμή που ανακοινώνει στον Βασίλη Σπανούλη, το γεγονός πως είναι έγκυος για έκτη φορά! Απολαύστε το video, όπως και την τρομερή αντίδραση του 37χρονου γκαρντ.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, αρκείται στη συμμετοχή στον τελικό. Με το καλό!

Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πόσα κιλά πήρε η Δούκισσα Νομικού στην εγκυμοσύνη!

Με αγωνία περιμένει τον ερχομό της κόρης της και η μέρα που η Δούκισσα Νομικού θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδάκι της κοντοζυγώνει. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποκάλυψε πόσα κιλά έχει προσθέσει στη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και για το πώς θα είναι η επιστροφή της στο σπίτι με δυο μωρά.

Δείτε επίσης: Δούκισσα Νομικού: Αυτή είναι η ηλικία της! Θα μείνετε άφωνοι!

Μέχρι στιγμής, όπωε είπε, έχει πάρει 11, όσα δηλαδή και στην πρώτη!

Ακόμα δήλωσε ότι ο πρώτος γιος της, που σε λίγες μέρες θα γίνει μόλις 18 μηνών, δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.Μέχρι στιγμής βέβαια βλέπει την κοιλιά και λέει με χαρά «baby»!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share