Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία! Πέθανε ο μποξέρ που ήταν σε κώμα! (Video)

Είχε γρονθοκοπηθεί από τον αντίπαλό του!

17 Οκτωβρίου 2019 07:11
Τραγωδία! Πέθανε ο μποξέρ που ήταν σε κώμα! (Video)

Πέθανε τελικά ο Βρετανός μποξέρ Πάτρικ Ντέι ο οποίος είχε πέσει σε κώμα από το περασμένο Σάββατο μετά τον αγώνα απέναντι στον Αμερικανό Τσαρλς Κόνγουελ.

Ο 27χρονος μποξέρ που έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο του αγώνα που διεξήχθη στο Σικάγο μετά τις γροθιές του αντιπάλου του άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη «έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, τους στενούς του φίλους και μέλη της ομάδας του» όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του. Σοκ: Νεκρός πυγμάχος κατά τη διάρκεια αγώνα! (Video)

«Ήταν γιος, αδερφός και φίλος για πολλούς. Η ευγένεια του Πατ, η γενναιοδωρία του έκανε εντύπωση σε όλους. Ο Πάτρικ Ντέι δεν χρειαζόταν να παίζει μποξ. Προερχόταν από μια καλή οικογένεια, ήταν έξυπνος, μορφωμένος, με καλές αξίες και είχε άλλους τρόπους να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Επέλεξε να παίζει μποξ γνωρίζοντας τα ρίσκα που παίρνει κάθε μποξέρ όταν μπαίνει στο ρινγκ. Το μποξ ήταν αυτό που αγαπούσε να κάνει ο Πάτρικ. Με αυτό αποτελούσε έμπνευση για τους ανθρώπους και αυτό ήταν που τον έκανε να νιώθει ζωντανός» πρόσθεσε ο ατζέντης του. Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βίασε την ίδια του την κόρη! (photo)

Αυτός ήταν ο τέταρτος θάνατος μποξέρ το 2019. Τον Ιούλιο είχε χάσει τη ζωή του ο Αργεντίνος Αλφρέντο Σαντιλάν, τέσσερις ημέρες μετά τον θάνατο του Ρώσου Μαξίμ Ναντάσεφ από τραύματα που υπέστη σε αγώνα στο Μέριλαντ. Viral βίντεο: Πυγμάχοι πέφτουν νοκ-άουτ ταυτόχρονα!

Τον Σεπτέμβριο ο Βούλγαρος μποξέρ ελαφρών Βαρών Μπόρις Στάντσοφ είχε υποστεί θανατηφόρα τραύματα σε αγώνα που έδωσε στην Αλβανία μετά τον οποίο είχε αποκαλυφθεί ότι αγωνιζόταν παράνομα χρησιμοποιώντας την ταυτότητα του εξαδέλφου του.

Είδηση σοκ: Πέθανε πασίγνωστος 26χρονος αθλητής!

Σαν κεραυνός έπεσε στη Βρετανία η είδηση του θανάτου του 26χρονου μποξέρ Connor Law.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο τοπικός σύλλογος πυγμάχων Fife, στη Σκωτία, στον οποίο προπονούνταν, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Ο Connor Law μόλις τρεις μέρες πριν από το θάνατο του είχε ανεβάσει ένα tweet στο οποίο ευχαριστούσε όσους τους στάθηκαν στις δυσκολίες που περνούσε το τελευταίο διάστημα.

Η αστυνομία δεν αντιμετωπίζει το θάνατό του ως ύποπτο ενώ μέχρι στιγμής δεν μπορεί να επιβεβαιώσει πού πέθανε.

Η σχολή πυγμάχων Glenrothes έγραψε: «Ο Connor ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους μπόξερ και μπροστά του είχε ένα λαμπρό μέλλον. Ήταν ένας πραγματικός κύριος τόσο μέσα όσο και έξω από το ρινγκ».

Σοκ: Νεκρός πυγμάχος κατά τη διάρκεια αγώνα! (Video)

Θλίψη προκάλεσε στον αθλητικό κόσμο και συγκεκριμένα στην πυγμαχία ο θάνατος ενός αθλητή κατά την διάρκεια αγώνα στην γειτονική Αλβανία. Πέθανε πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ πρόκειται για έναν πυγμάχο από την Βουλγαρία ο οποίος κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Σκόδρας οπού μεταφέρθηκε μετά από ένα δυνατό χτύπημα κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα.

Πρόκειται για τον Βέλτσκοφ συμμετείχε σε φιλικό επαγγελματικό τουρνουά πυγμαχίας στη πόλη Σκόδρα της Αλβανίας όταν δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα από τον αντίπαλο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share