Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Basketball Champions League: Μπαίνει στη μάχη η ΑΕΚ!

Πρεμιέρα!

16 Οκτωβρίου 2019 12:05
Basketball Champions League: Μπαίνει στη μάχη η ΑΕΚ!

Στη μάχη του Basketball Champions League μπαίνει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται στο ΟΑΚΑ (19:30, EΡT Sports) τη γαλλική Ορτέζ.

Στόχος της Ένωσης είναι να φτάσει και φέτος ψηλά στη διοργάνωση, όπως έκανε το 2018 κατακτώντας την «κούπα» στην Αθήνα. Στα ευχάριστα για τον τεχνικό του «Δικεφάλου», Ηλία Παπαθεοδώρου, είναι η επιστροφή του Νίκου Γκίκα (δεν αγωνίστηκε στη σαββατιάτικη ήττα με 72-68 από τον Ήφαιστο στη Λήμνο), ωστόσο εκτός παραμένει ο Στέφαν Γιάνκοβιτς με κάκωση στον δεξιό ώμο.

Από την πλευρά της, η Ορτέζ επιστρέφει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά το 2016 και το FIBA Europe Cup. Η ομάδα του Λοράν Βιλά είναι μία από τις πλέον παραδοσιακές δυνάμεις στη Γαλλία (9 πρωταθλήματα), ενώ από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς τη σεζόν 1983-84.

Αποκάλυψη Αραούχο: «Αυτός δεν με θέλει στην ΑΕΚ»! (photo)

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν αποκαλυπτικός σε διάλογο που είχε με τους οπαδούς της ΑΕΚ στα social media. Εμετικό πανό των Τούρκων οπαδών στο ματς της ΑΕΚ: «Ξέρετε κολύμπι;» (photos)

Το δέσιμο του Σέρχιο Αραούχο με την ΑΕΚ είναι δεδομένο, αν και έχει αποχωρήσει από την ομάδα για παραπάνω από έναν χρόνο. Ο Αργεντινός άσος συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία της Ένωσης και την Κυριακή σχολίασε σε ένα post της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ στο Instagram, μετά το «διπλό» στην Τρίπολη.

Πολλοί φίλοι της ΑΕΚ του ζήτησαν να επιστρέψει στην ομάδα, αλλά ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεν με θέλει», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Αραούχο, που προκάλεσε νέο γύρο σχολίων.

Δείτε το σχόλιο του Αραούχο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share