Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Πετρούνιας στην 3η θέση μέχρι στιγμής: Σε Live μετάδοση ο τελικός!

Καλή επιτυχία!

12 Οκτωβρίου 2019 19:45
Ο Πετρούνιας στην 3η θέση μέχρι στιγμής: Σε Live μετάδοση ο τελικός!

Πανέτοιμος ο Λευτέρης Πετρούνιας να κατακτήσει τον τέταρτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του στους κρίκους και μαζί την Ολυμπιακή πρόκριση για το «Τόκιο 2020».

Δείτε επίσης: Λευτέρης Πετρούνιας: Θα σας κάνω να δακρύζετε από χαρά μέχρι το 2024

Στην Στουτγάρδη, είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αυτήν την ώρα έχει άλλο ένα ραντεβού με την Ιστορία.

Δείτε live την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής .

Πετρούνιας: Έδωσα και την ψυχή μου για αυτό το μετάλλιο

Ενθουσιασμένος για το τρίτο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στο αγώνισμα των κρίκων δήλωσε για άλλη μια φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Παράλληλα εξομολογείται ότι έδωσε την ψυχή του γι' αυτό το μετάλλιο μετά την εντυπωσιακή παρουσία Ελλήνων στον τελικό του αγωνίσματος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην υγειά μας ρε παιδιά: Το σημερινό αφιέρωμα που θα χτυπήσει "κόκκινο" σε τηλεθέαση!

«Είμαι ενθουσιασμένος, γιατί ήταν πολύ δύσκολο για μένα, με το πρόβλημα που έχω στον ώμο. Νομίζω ότι η επιτυχία ήταν 50% με το σώμα και 50% με την ψυχή», λέει μεταξύ άλλων, ενώ για την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στην εξέδρα του γυμναστηρίου «Αρένα» σχολίασε: «Ήταν καταπληκτικό. Ξεκίνησα για να κάνω την προθέρμανση και όταν επέστρεψα στην Αρένα είδα όλες αυτές τις ελληνικές σημαίες. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έχουμε 5.000 Έλληνες που εργάζονται στη Ντόχα, αλλά δεν περίμενα να είναι τόσοι πολλοί εδώ. Όταν έφτασε η στιγμή να αγωνιστώ, ο προπονητής μου είπε: Κάντο για αυτούς. Έδωσα όλη μου την ψυχή για να πάρω το χρυσό μετάλλιο».

Για το αν αμέσως μετά το τέλος της προσπάθειάς του σκέφτηκε ότι θα πάρει τη νίκη, παρ’ όλο που αγωνίστηκε πρώτος, απάντησε: «Ναι, γιατί η προσπάθειά μου ήταν καλή και η έξοδος πετυχημένη. Όμως το επίπεδο των αθλητών ήταν αρκετά υψηλό και όταν είδα την βαθμολογία, δεν ήμουν τόσο σίγουρος, αλλά πάλι σκέφτηκα ότι θα ήταν αρκετή για να νικήσω».

Ο Πετρούνιας αναμένεται να επιστρέψει σήμερα το βράδυ (21:30) στην Αθήνα μαζί με την ελληνική αποστολή της ενόργανης γυμναστικής.

Ωστόσο, ο Έλληνας «άρχοντας των κρίκων» θα μείνει λίγες ώρες στην Αθήνα, καθώς την Κυριιακή θα «πετάξει» για την Γαλλία, συνοδευόμενος από τους δικούς του ανθρώπους και τον γιατρό της Ομοσπονδίας και τη Δευτέρα (5/11) στις 7:15 το πρωί, θα μπει για επέμβαση στο χειρουργείο ενός Ιατρικού Κέντρου, που είναι εξιδεικευμένο για αποκατάσταση ορθοπεδικών προβλημάτων, όπως αυτό στον αριστερό ώμο του Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Μοναδικός Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου αν και τραυματίας!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει... θαύματα!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δίνει το παρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ντόχα και αγωνιζόμενος στα προκριματικά πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση, παρότι τραυματίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται τα πάνω - κάτω σε υπόθεση που πάγωσε το Πανελλήνιο!

Με σπουδαία εκτέλεση στους κρίκους και 15.266 βαθμούς ο Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό της ερχόμενης Παρασκευής (2/11) για να διεκδικήσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να αναβάλλει την εγχείρηση στον ώμο για να δώσει κανονικά την δική του μάχη.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share