Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγκυος η σύντροφός του!

Μάλλον... ζήλεψε από τον Βασίλη Σπανούλη!

11 Οκτωβρίου 2019 18:32
Σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έγκυος η σύντροφός του!

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Μαράια, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως είναι έγκυος.

Όπως φαίνεται και από το “post” παρακάτω δημοσιευμένο, το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού είναι αγόρι!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Τι είπε ο ΛεΜπρον για Αντετοκούνμπο:" Θα ανακτήσω τον θρόνο μου.."

Είναι μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Γιάννη και τη Μαράια αλλά κι ολόκληρη την οικογένεια Αντετοκούνμπο και φυσικά της συντρόφου του.

Η Μαράια προφανώς θα γεννήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν μια και πρέπει να είναι 3-4 μηνών έγκυος (εξηγείται από το γεγονός ότι έγινε γνωστό το φύλο), σκορπώντας χαρά και νέα δύναμη στον Αντετοκούνμπο που σε ηλικία μόλις 24-25 χρονών θα γίνει πατέρας.

Οι δύο νέοι επισφραγίζουν με το πρώτο τους παιδί την αγάπη που τους δένει κι ο Γιάννης αποδεικνύει πως είναι άνθρωπος της οικογένειας, της δέσμευσης, της ασφάλειας που του προσφέρει η οικογενειακή ζωή, όπως ακριβώς κι ο συχωρεμένος ο πατέρας του, Τσαρλς.

Στη φωτογραφία που ακολουθεί μπορείτε να δείτε την ανάρτηση της Μαράια με τη χαρακτηριστική λεζάντα: “Baby freak” έρχεται σύντομα! Και υπάρχει ένα next δίπλα στο όνομα της φανέλας του Αντετοκούνμπο.

Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο νεότερος αδελφός των Γιάννη και Θανάση, που παίζουν στους Μπακς, ήταν παρών στην παρουσίαση της ομάδας του, φορώντας όλος υπερηφάνεια το νούμερο «37» και ανυπομονώντας για την ευκαιρία του, ώστε να ξεχωρίσει στα... χρυσά και μωβ χρώματα.

Έχει τη δική του πρόκληση στο Λος Άντζελες με τη φανέλα των Λέικερς, παίζοντας στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… κόμικ!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε κόμικ με αφορμή το Μουντομπάσκετ 2019! Κεντρικό πρόσωπο στο βίντεο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ένα κοριτσάκι, η FIBA διαφημίζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ που γίνεται στην Κίνα. Σαρώνει τα πάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος άνδρας αθλητής σε όλα τα σπορ στην Αμερική!

Σε ένα βαγόνι του μετρό, ένα κοριτσάκι κάθεται και διαβάζει ένα κόμικ με τον τίτλο «Greek Freak», και διηγείται στα αγγλικά:

«Θα σας πω λίγο για τον Greek Freak... Όταν θέλει την μπάλα δική του, την κερδίζει... Όταν θέλει να σκοράρει, σκοράρει... Αυτό το καλοκαίρι, ο Greek Freak έρχεται για να κερδίσει... Και δεν τον σταματάει τίποτα».

Τότε, το κοριτσάκι κοιτάει απέναντι και βλέπει τον Giannis να κάθεται κρατώντας το ίδιο κόμικ.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη! Τα λέμε στην Κίνα!», αναφέρει ο διεθνής σταρ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share