Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό! Η «κίνηση» του Αλαφούζου!

Τι συνέβη;

10 Οκτωβρίου 2019 15:47
Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό! Η «κίνηση» του Αλαφούζου!

Εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ο Παναθηναϊκός. Super League: Ψυχρολουσία στις καθυστερήσεις για Παναθηναϊκό! Έχασε 0-1 από την Ξάνθη!

Στους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία του συλλόγου, αλλά και στο Κορωπί καταβλήθηκαν δύο με τρεις μήνες, που οφειλόντουσαν και πλέον δεν υπάρχει εκκρεμότητα. Παράλληλα, δόθηκαν και κάποια χρήματα που χρωστούσε το «τριφύλλι» σε ορισμένους ποδοσφαιριστές και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν εκκρεμότητες και προς τους παίκτες.

Επιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες, ορίστηκε για τη Δευτέρα το ΔΣ της ΠΑΕ, στο οποίο θα ανοίξει η ΑΜΚ ύψους 5 εκατ. ευρώ, η οποία αναμένεται να καλυφθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο.

Super League: Πρώτο "τρίποντο" για το τριφύλλι με Ζαχίντ!

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα ο Παναθηναϊκός, που επικράτησε με 1-0 του Πανιώνιου μέσα στη Νέα Σμύρνη, το πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Ζαχίντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «τριφυλλιού», καθώς ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο τέρμα -και πρώτο της ομάδας του σε κανονική ροή παιχνιδιού- στο 20ο λεπτό με πολύ ωραία εκτέλεση, ενώ έβγαλε τα στοιχεία πουν περιμένει ο Γιώργος Δώνης από αυτόν και σε άλλες περιπτώσεις! Basket League: Έδειξε τα δόντια του με το καλημέρα ο Παναθηναϊκός! (video)

Αντιθέτως, οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν, ουσιαστικά, να φανούν απειλητικοί με εξαίρεση κάποιες στατικές φάσεις, με αποτέλεσμα να παραμείνουν το -2 και την τελευταία θέση της βαθμολογίας…

Στα αξιοσημείωτα και τα δύο δοκάρια που είχε ο Παναθηναϊκός, ένα σε κάθε ημίχρονο, με τους Ινσούα στο 45’ και Μπουζούκη στο 47’ να στέκονται άτυχοι και να μην επιτρέπουν μια νίκη με πιο «καθαρό» σκορ για την ομάδα τους.

Το ματς:
Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε πολλές «καθαρές» φάσεις, παρότι μετά τα πρώτα… αναγνωριστικά λεπτά ο ρυθμός του ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά «προσεκτικές».

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο σε γενικές γραμμές και με μπροστάρη τους τον Ζαχίντ, ο οποίος στο πρώτο 20λεπτο ήταν εκείνος που απείλησε αρχικά στο 8’ με πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σκόραρε το πρώτο τους τέρμα σε κανονική ροή αγώνα, με… γκολάρα στο 20ο λεπτό, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα! Super League: Η ματσάρα της χρονιάς!

Ενώ στη συνέχεια, αρκέστηκαν σε διαχείριση του προβαδίσματος, με τον Ινσούα πάντως να έχει την ευκαιρία να τους δώσει προβάδισμα… ασφαλείας στο 45’, αλλά το σουτ στην κίνηση να σταματάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κότνικ…

Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους είχαν σημαντικά προβλήματα στην δημιουργία και την ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να απειλήσουν μόνο από κάποιες στατικές φάσεις, με σημαντικότερη αυτή του 13ου λεπτού και την αδύναμη κεφαλιά του Μανιάτη.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες του πρόλαβαν να απειλήσουν με το 0-2 τρεις φορές μέσα σε ένα πεντάλεπτο! Super League: Νικηφόρα επιστροφή για την Ξάνθη! Επικράτησε με 3-1 του Βόλου!

Όμως, το άνοιγμα της μπάλας από τον ταχύτατο Περέα το 46’, το δοκάρι και η… πλάτη του Κότνικ στο σουτ του Μπουζούκη στο επόμενο λεπτό και ξανά ο Κότνικ στο 51ο λεπτό, στην κεφαλιά του Ζαχίντ, διατήρησαν το σκορ ως είχε…

Με την ψυχολογία υπέρ του, το «τριφύλλι» συνέχισε να ελέγχει την κατάσταση, παρότι δεν μπορούσε να «καθαρίσει» το ματς, για να έρθουν οι δύο κοντινές αλλαγές του Γιώργου Δώνη, προκειμένου να φρεσκάρει την ομάδα του.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, έχοντας δύο φάσεις μέσα σε ένα τρίλεπτο, αλλά το γέμισμα του Μιλόγεβιτς πέρασε ανεκμετάλλευτο, ενώ ο Σένκεφελντ έκανε καίρια επέμβαση προ του Τσιλούλη, διώχνοντας σε κόρνερ, στο 69’ και στο 72’ αντίστοιχα!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share