Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλάτ στον Ολυμπιακό! (photo)

Ραγδαίες εξελίξεις!

6 Οκτωβρίου 2019 20:33
Αυτός είναι  αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μπλάτ στον Ολυμπιακό! (photo)

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ και πλέον έχει τεράστιο ενδιαφέρον η επόμενη μέρα! Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός! «Σήκωσαν» 500.000 ευρώ!

Ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός αποχώρησε από τον ΟΣΦΠ με τον μέχρι πρότινος άμεσο συνεργάτη του, Κεστούτις Κεμζούρα, να συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της Παρασκευής (21:30) με τη Βαλένθια για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Αυτή τη στιγμή, η επιθυμία των διοικούντων τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη και αφορά στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο τoυ Ολυμπιακού. Για να γίνει, βέβαια, αυτό θα πρέπει ο Έλληνας τεχνικός να συναντηθεί με την διοίκηση. Ο Μπαρτζώκας βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη, όπου παρακολουθεί προπονήσεις των Σέλτικς. Nα θυμίσουμε ότι είχε αποχωρήσει από τον ΟΣΦΠ αρχές του 2013 με φίλους του ΟΣΦΠ να του έχουν επιτεθεί.

Euroleague: Αυτό είναι... έκτρωμα, όχι Ολυμπιακός!

Euroleague: Αυτοκαταστροφικός μέχρι τέλους, ο Ολυμπιακός διαλύθηκε στη Λιόν από τη Βιλερμπάν και θέρισε ό,τι έσπειρε, όχι φυσικά απόψε...

Η σεζόν ξεκίνησε με 82-63 και απαιτείται... καθρέφτης μήπως προλάβει να σώσει ό,τι σώνεται!

Κακό ξεκινήμα, ίσως το χειρότερο δυνατό για τον Ολυμπιακό στην Euroleague. Η έλλειψη ρυθμού και χημείας έκανε... μπαμ και η άσχημη - στα όρια της άθλιας - εμφάνιση έφερε ήττα από την Βιλερμπάν στην Γαλλία (82-63), στην «ερυθρόλευκη» πρεμιέρα για την κορυφαία διοργάνωση.

Euroleague: Η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ! Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς!

Ασύνδετη, με κακές επιλογές και άσχημα ποσοστά η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, δεν βρήκε απαντήσεις στην ενέργεια και τον ενθουσιασμό των Γάλλων και βρίσκεται από... νωρίς σε καθεστώς αρνητικού ρεκόρ και ερωτηματικού για την συνολική εικόνα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανέτοιμος και οι εκλάμψεις του Γιώργου Πρίντεζη δεν ήταν αρκετές για τους Πειραιώτες, που δεν είχαν απαντήσεις στην πολυδιάστατη συνεισφορά της ASVEL, που βρήκε σκορ από Πέιν, Λάιτι, Τέιλορ και Γιεκίρι σε διαφορετικά σημεία του ματς.

Η ομάδα του Ζβέζνταν Μίτροβιτς υπηρέτησε σωστά το πλάνο της, προτίμησε τις... επαφές και με συνετό μπάσκετ έκανε το 1-0 στην επιστροφή της στην μεγάλη σκηνή του ευρωπαικού μπάσκετ.

Πηγή: sdna.gr

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Euroleague: Ξεκινάει από την Γαλλία η περιπέτεια του Ολυμπιακού!

ΣΕΦ σε ΕΕΑ-Αυγενάκη: «Ο Ολυμπιακός οφείλει 520.000 ευρώ!»

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share