Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σαρωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Πέρασε στους «4» του China Open! (Video)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα!

4 Οκτωβρίου 2019 15:47
Σαρωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Πέρασε στους «4» του China Open! (Video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε με εμφατικό τρόπο το υψηλό εμπόδιο του Τζον Ίσνερ στο China Open και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Θερμό επεισόδιο με τον Γάλλο διαιτητή! (Video)

Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε του 34χρονου Αμερικανού (Νο 19 στον κόσμο) με 7-6 (3), 6-3 και θα περιμένει στην τετράδα του China Open τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Σαμ Κουέρι. Εκτός των άλλων, με τη νίκη του επί του Ίσνερ ο Στέφανος κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την πρόκριση στο ATP Finals του Λονδίνου (10/11), όπου περνούν οι οκτώ κορυφαίοι της σεζόν.

Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Ίσνερ, που με το «φονικό» σερβίς του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Μέχρι σήμερα, μάλιστα, ο Τσιτσιπάς δεν είχε καταφέρει να τον νικήσει (0-2). Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης! (Video)

Αυτή τη φορά, όμως, είχε υπομονή στο παιχνίδι του και εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές (όπως αναμενόταν) ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, για να φτάσει στην «καθαρή» νίκη. Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από περίπου δύο μήνες, καθώς τα είχε καταφέρει και στην Ουάσινγκτον, όπου ηττήθηκε στην τετράδα από τον Νικ Κύργιο. Η μάχη για την πρόκριση του Τσιτσιπά στον τελικό θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 16.00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με ανατροπή στους «16» του China!

Με ανατροπή στους «16» του China βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μάλιστα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Σέρβου αντιπάλου του με ανατροπή.

Ο Λάγιοβιτς στηρίχθηκε στο σερβίς του στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, έκανε το «μπρέικ» στο 9ο γκέιμ και πήρε το πρώτο σετ. Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Θερμό επεισόδιο με τον Γάλλο διαιτητή! (Video)

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα, βελτίωσε το ποσοστό του στο πρώτο σερβίς, «έσπασε» το πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του και διατηρώντας το δικό του σερβίς πήρε το σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει με 2-0 γκέιμς, καθώς δέχθηκε το μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του. Αντέδρασε, όμως, πήρε τα επόμενα τέσσερα γκέιμς και κατάφερε να κλείσει το ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Πεκίνο θα είναι ο Γεωργιανός Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σε του Γκουίδο Πέγια.

Απίστευτη ήταν η αντίδραση των γονιών του Τσιτσιπά όταν τους είπε ότι είναι "αλκοολικός"! (Video)

Απίστευτη ήταν η αντίδραση των γονιών του Στέφανου Τσιτσιπά όταν τους είπε ότι είναι "αλκοολικός"!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπορεί να μην κατάφερε να έχει ανάλογη συνέχεια στην Κίνα, καθώς εγκατέλειψε το τουρνουά λόγω ασθένειας ωστόσο είχε κάθε λόγο για να γιορτάσει την επιτυχία του στο Laver Cup. Είχε λοιπόν την ευκαιρία να διασκεδάζει παρέα με τον Φέντερερ και τον Ναδάλ, πίνοντας σαμπάνια και σφηνάκια.

Στη συνέχεια πόσταρε ένα βίντεο στο Youtube λέγοντας ότι αυτές οι στιγμές θα του μείνουν αξέχαστες. Δεν υπολόγισε όμως τη μητέρα του η οποία του έκανε μια μίνι ανάκριση...

«Στέφανε, είναι αλήθεια αυτό που άκουσα και ανησυχώ τώρα; Δοκίμασες έστω και μια γουλιά αλκόολ;» φαίνεται να τον ρωτά.

«Είμαι αλκοολικός, θέλω να σας ανακοινώσω ότι έγινα αλκοολικός» απαντά ο Στέφανος με αρκετή δόση χιούμορ.

Πιο ενδιαφέρον όμως έχει ο διάλογος με τον πατέρα του που θέλησε να μάθει πως του φάνηκε μιας και ο Στέφανος δεν πίνει αλκοόλ αλλά και αν αυτό που ήπιε ήταν κοκτέιλ.

«Ήπια μισό ποτήρι. Ήταν βότκα με κόκα-κόλα. Ήταν αηδιαστικό» ακούγεται να λέει ο 20χρονος τενίστας, κάνοντας τον πατέρα του να πάρει και πάλι τον ρόλο του προπονητή αυτή τη φορά όμως για να του μάθει με τι να συνοδεύει τη βότκα του.

«Ξέρει τι είναι καλό; Βότκα με λεμόνι, η βότκα με κόκα-κόλα δεν είναι ωραία. Καλύτερο όμως από τη βότκα είναι το τζιν τόνικ με λεμόνι» λέει ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share