Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι είπε ο ΛεΜπρον για Αντετοκούνμπο:" Θα ανακτήσω τον θρόνο μου.."

Λόγια φωτιά!

4 Οκτωβρίου 2019 12:57
Τι είπε ο ΛεΜπρον για Αντετοκούνμπο:

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς βλέπει όλο και περισσότερους να βάζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφή της λίστας με τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα NBA και δηλώνει αποφασισμένος να επιστρέψει!

Δείτε επίσης: Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Όλο και περισσότεροι βάζουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρώτο στην λίστα με τον κορυφαίο του ΝΒΑ. Το ESPN για πρώτη φορά στην ιστορία της λίστας με την πρόβλεψη για τον κορυφαίο της σεζόν έριξε τον «Βασιλιά» στην τρίτη θέση, ενώ η κουβέντα συνεχώς γυρνά γύρω από τον περσινό MVP, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Κέντρικ Πέρκινς, ο πρώην ΝΒΑer, παραδέχτηκε ότι έκανε ένα tweet στο οποίο έβαλε και αυτός με την σειρά του πρώτο τον «Greek Freak», αλλά του απάντησε ο ΛεΜπρον λέγοντας του ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει στον... θρόνο του.

Η «μάχη» του ΝΒΑ αναμένεται καυτή και ο Γιάννης είναι έτοιμος να πέσει στην φωτιά πιο μάχιμος από ποτέ!

ESPN: Στους 2 κορυφαίους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το ESPN αποκάλυψε τους κορυφαίους παίκτες που βρίσκονται από το Νο.10 μέχρι και το Νο.3 στη λίστα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ απουσιάζουν από αυτή τη λίστα, αφού βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις!

Διάβασε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ (photo)

Συνεχίζει να μετρά αντίστροφα το ESPN όσον αφορά την κατάταξη των καλύτερων παικτών για τη σεζόν που έρχεται.

Το διάσημο αμερικανικό δίκτυο αποκάλυψε τους παίκτες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 10-3 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ δεν βρίσκονται ανάμεσα τους.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα πάρει την πρωτιά!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ πίσω του συναντάμε Χάρντεν και Ντέιβις. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Κάρι,Γιόκιτς, Εμπίντ, Λίλαρντ και Τζορτζ.

Γνωστοί έγιναν και εκείνοι που είναι ανάμεσα στο Νο.30 ως το Νο.11. Ο Ίρβινγκ έχασε για λίγο την δεκάδα, όπως και ο Ουέστμπρουκ που είναι στο «12».

Αναλυτικά

10. Τζορτζ
9. Λίλαρντ
8. Εμπίντ
7. Γιόκιτς
6. Κάρι
5. Ντέιβις
4. Χάρντεν
3. ΛεΜπρόν
2. Aντετοκούνμπο ή Λέοναρντ
1. Αντετοκούνμπο ή Λέοναρντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… κόμικ! (Video)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε κόμικ με αφορμή το Μουντομπάσκετ 2019! Κεντρικό πρόσωπο στο βίντεο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ένα κοριτσάκι, η FIBA διαφημίζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ που γίνεται στην Κίνα. Σαρώνει τα πάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος άνδρας αθλητής σε όλα τα σπορ στην Αμερική!

Σε ένα βαγόνι του μετρό, ένα κοριτσάκι κάθεται και διαβάζει ένα κόμικ με τον τίτλο «Greek Freak», και διηγείται στα αγγλικά:

«Θα σας πω λίγο για τον Greek Freak... Όταν θέλει την μπάλα δική του, την κερδίζει... Όταν θέλει να σκοράρει, σκοράρει... Αυτό το καλοκαίρι, ο Greek Freak έρχεται για να κερδίσει... Και δεν τον σταματάει τίποτα».

Τότε, το κοριτσάκι κοιτάει απέναντι και βλέπει τον Giannis να κάθεται κρατώντας το ίδιο κόμικ.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη! Τα λέμε στην Κίνα!», αναφέρει ο διεθνής σταρ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share