Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 32χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Θλίψη!

4 Οκτωβρίου 2019 09:15
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε 32χρονος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σε σοκ είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου πασίγνωστου ποδοσφαιριστή σε ηλικία 32 ετών. Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Με τεράστια καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, τα τελευταία χρόνια έπαιζε ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ. Τελευταία του ομάδα οι Austin Bold, οι οποίοι ανακοίνωσαν την τραγική είδηση.

Ο 32χρονος άσος, Ισάακ Πρόμις, πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας. Μάλιστα είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Θλίψη: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με καρκίνο!

Ένα νέο άσχημο παιχνίδι στον Άγκνους ΜακΝτόναλντ επεφύλασσε η ζωή, μιας και ο 26χρονος διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο πάνω που ήθελε να κάνει comeback στην καριέρα του μετά από σοβαρό τραυματισμό.

Ο αμυντικός της Χαλ είχε παίξει μόλις τρία παιχνίδια πέρυσι μιας και είχε θρόμβωση στην γάμπα και αναγκάστηκε να μείνει για εννέα μήνες εκτός και πάνω που πήγαινε να βάλει ξανά την καριέρα του σε μια σειρά (σ.σ δηλώνοντας μάλιστα πριν περίπου έναν μήνα ότι η περσινή χρονιά ήταν η πιο σκληρή της ζωής του) ήρθαν τα πραγματικά άσχημα νέα…Σοκ στο ποδόσφαιρο: Παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιριστής κατηγορείται για παιδική πορνογραφία!

Συγκεκριμένα, η Χαλ ανακοίνωσε:

«Η Χαλ είναι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Άγκνους ΜακΝτόναλντ διαγνώστηκε με καρκίνο στο έντερο. Ο Άγκνους έδειξε σπουδαία δύναμη χαρακτήρα με τον τρόπο που αντέδρασε στα νέα. Όλη η οικογένεια των Τίγρεων ενώνεται για να δείχνει στον Άγκνους διαρκή αγάπη και υποστήριξη κατά την ανάρρωσή του. Το να είναι καλά στο σώμα και στο μυαλό του είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτήν την στιγμή.

Ο σύλλογος ζητά με ευγένεια από τους οπαδούς και τα μίντια να σεβαστούν την ιδιωτικότητα του Άγκνους και της οικογένειάς του. Παρακαλούμε όπως σημειώσετε πως νέα για την πρόοδό του θα δίνονται από τον σύλλογο».

Θύμα τροχαίου πασίγνωστος ποδοσφαιριστής: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! (Photo)

Σε σοβαρή κατάσταση, νοσηλεύεται ο διεθνής Βόσνιος ποδοσφαιριστής Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Βοσνίας. Τραγωδία στο Μαρόκο: Κατέρρευσε γήπεδο από ορμητικά νερά! Επτά νεκροί! (Video)

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Γκάκο, στα νότια της χώρας, με την ομοσπονδία να προσθέτει πως ο 39χρονος Σπάχιτς μεταφέρθηκε στην πρωτεύουσα του Σαράγεβο για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.

Ο Σπάχιτς, που έχει αγωνιστεί σε Σεβίλη και Μπάγερ Λεβερκούζεν στη διάρκεια της καριέρας του, αποσύρθηκε από τη δράση το 2017. Ήταν μεταξύ των ηγετών της Εθνικής Βοσνίας στο δρόμο προς την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, που ήταν η πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα συμμετοχή της χώρας σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο Σπάχιτς είχε αποσυρθεί από το διεθνές ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ του 2014, ωστόσο αργότερα επανήλθε. Συνολικά, μετρά 94 συμμετοχές με την Εθνική Βοσνίας.

Παγκόσμιο σοκ: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο! (photo)

Ένα τυχαίο περιστατικό σε αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, ήταν η αιτία για να ανακαλύψει πασίγνωστος ποδοσφαιριστής πως έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Πέθανε πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ! (photo)

Ο διεθνής άσος συγκρούστηκε με αντίπαλο στον αέρα, με αποτέλεσμα να πάθει διάσειση και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η διάγνωση των γιατρών «πάγωσε» τους πάντες καθώς βρέθηκε ανεύρυσμα στον εγκέφαλό του, κάτι που σημαίνει πως η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο λόγος για τοιν Ricky van Wolfswinkel, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση και ίσως αναγκαστεί να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 30 ετών.

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share