Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Euroleague: Ξεκινάει από την Γαλλία η περιπέτεια του Ολυμπιακού!

Περίεργη... πρεμιέρα για τον Ολυμπιακό!

4 Οκτωβρίου 2019 09:12
Euroleague: Ξεκινάει από την Γαλλία η περιπέτεια του Ολυμπιακού!

Από το «Astroballe» της Γαλλίας αρχίζει η πορεία του Ολυμπιακού στη νέα Euroleague, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να αντιμετωπίζει την Βιλερμπάν (21:45).

Η πρώτη αγωνιστική της νέας Euroleague ολοκληρώνεται την Παρασκευή με πέντε αναμετρήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι και το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βιλερμπάν, στη Γαλλία.

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ ταξίδεψε στη Λυών με στόχο να μπει με το... δεξί στη νέα Euroleague και να αφήσει πίσω την κακή εικόνα των φιλικών προετοιμασίας. Αυτό, άλλωστε, είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι του νέου Ολυμπιακού, ο οποίος θα έχει υποχρεώσεις μόνο στην Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Πρεμιέρα με το δεξί για τον Παναθηναϊκό!

Η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Astroballe», με τον 60χρονο κόουτς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και στόχος του είναι να παρουσιάσει η ομάδα του εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Από την άλλη και η Βιλερμπάν δεν μετράει απουσίες. Ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με την γαλλική ομάδα, της οποίας πρόεδρος είναι ο Τόνι Πάρκερ, να έχει ως στόχο μια ανταγωνιστική παρουσία στη Euroleague της νέας σεζόν.

Euroleague: Η Ρεάλ πήρε το ντέρμπι κόντρα στην Φενερμπαχτσέ! Δείτε όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας στην φετινή Euroleague. Euroleague: Την 12η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ! Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Η ομάδα της Μαδρίτης επικράτησε με σκορ 81-77 της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ξεκινώντας ιδανικά την σεζόν. Και στα τέσσερα παιχνίδια της Πέμπτης επικράτησαν οι γηπεδούχοι, με τον Παναθηναϊκό να είναι ανάμεσα σε αυτούς. Στα άλλα δύο παιχνίδια, η Μπάγερν έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και κέρδισε την Αρμάνι με 74-68, ενώ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της διοργάνωσης, η Χίμκι επιβλήθηκε της Μακάμπι με 89-83.

Euroleague: Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Πέμπτη 3/10

Παρασκευή 4/10

  • Ζαλγκίρις Κάουνας-Μπασκόνια 20:00
  • Αναντολού Εφές-Μπαρτσελόνα 20:30
  • Άλμπα Βερολίνου-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 21:00
  • Βιλερμπάν-Ολυμπιακός 21:45
  • Βαλένθια-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 22:00
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share