Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός! «Σήκωσαν» 500.000 ευρώ!

Όλο το παρασκήνιο!

1 Οκτωβρίου 2019 14:04
Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός!  «Σήκωσαν» 500.000 ευρώ!

Η ληστεία της χρονιάς στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός που βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! ΣΕΦ σε ΕΕΑ-Αυγενάκη: «Ο Ολυμπιακός οφείλει 520.000 ευρώ!»

Τα προηγούμενα 24ωρα άνδρες της αστυνομίας κλήθηκαν στα γραφεία της ομάδας από υπαλλήλους, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου και ενόσω τα γραφεία ήταν κλειστά άγνωστοι κατάφεραν να εισβάλουν στις εγκαταστάσεις και να αφαιρέσουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκαν οι υπάλληλοι στους αστυνομικούς, άγνωστοι δράστες εισήλθαν στο κτήριο των γραφείων, προσέγγισαν το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και απέσπασαν 500.000 ευρώ! Euroleague: Την 12η αγωνιστική Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ! Αναλυτικά το πρόγραμμα!

Η υπόθεση ωστόσο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στον χώρο δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης, ούτε κάποιο αντικείμενο που θα ήταν σε θέση να τους βοηθήσει να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των δραστών.

Η έρευνα των Αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη. Λαμβάνονται καταθέσεις και ελέγχονται οπτικοακουστικά υλικά, τα οποία ίσως, στο τέλος, «δείξουν» στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τους «ποντικούς», που -όπως φαίνεται από τον τρόπο δράσης τους- είναι δεξιοτέχνες.

ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 91-66: Θρίαμβος για τους Ρώσους! Καμπανάκι όμως για τους «ερυθρόλευκους»!

Θρίαμβος για τους Ρώσους παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφού νίκησαν τον Ολυμπιακό με 91-66! Super League: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός σταμάτησε τον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Σπανούλη, η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ είναι αναμφίβολη, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες για την πολύ άσχημη εικόνα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να δώσει λύσεις σε μεγάλα και πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα την αναμέτρηση και με πρωταγωνιστές τους Μπολομπόι και Χάκετ βρέθηκαν γρήγορα στο 17-5 (8'). Οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούσαν να βρουν τρόπο να σκοράρουν και είχαν χαμηλά ποσοστά (2/12 σουτ), όμως η είσοδος του Πάντερ άλλαξε πλήρως την εικόνα. Με 9 συνεχόμενους πόντους του Αμερικανού, οι Πειραιώτες μείωσαν σε 19-14 (10΄).

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πλήρωσαν το κακό μπάσκετ που έπαιξαν σε άμυνα κι επίθεση. Η ποιότητα των παικτών της ΤΣΣΚΑ δεν την εμπόδισε να «σκορπίσει» τους φιλοξενούμενους κι έτσι η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους.

Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ έκανε τη ζωή των παικτών του Μπλατ εξαιρετικά δύσκολη και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου η τεράστια διαφορά ποιότητας και ταλέντου ήταν εμφανής και έτσι ο Τζέιμς έκανε το 62-36 (26') ενώ μετά άγγιξε και το +30 (68-38, 28').

Η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν τόσο μεγάλη που παρά τις αλλαγές του Ιτούδη η ΤΣΣΚΑ συνέχισε να διευρύνει το σκορ (89-43, 35').

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 48-30, 75-46, 91-66

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ανακοίνωσε Ίθαν Χαπ ο Ολυμπιακός!

Εκτός Ολυμπιακού ο Ουίλιαμς Γκος!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share