Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Τρεις ύποπτοι Έλληνες για το σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο! (Video)

Σάλος!

1 Οκτωβρίου 2019 13:07
Αποκάλυψη: Τρεις ύποπτοι Έλληνες για το σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο! (Video)

Προκαταρκτική εξέταση για το διαβόητο στοιχηματικό σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο, διενεργεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Αποκάλυψη «βόμβα»: Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ελέγχεται ποινικά για το ποδοσφαιρικό βούλευμα των 28! (Video)

Η τηλεοπτική "Δίκη στο Open" αποκάλυψε ότι η ελληνική δικαιοσύνη παρενέβη αμέσως μετά τη σύλληψη του γνωστού Ισπανού πρώην ποδοσφαιριστή, με διαφορετική – όμως – δικογραφία από αυτήν που ήδη άνοιξαν οι ισπανικές δικαστικές αρχές. Συνελήφθη ο αντιπρόεδρος της FIFA!

Με έγγραφο που εστάλη στις 28 Ιουνίου, η εισαγγελέας εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου διαβίβασε στοιχεία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για την ελληνική εμπλοκή του ισπανικού σκανδάλου. Στο εισαγγελικό έγγραφο περιέχονται τρία ονόματα Ελλήνων πολιτών που εμπλέκονται στην υπόθεση, δύο ανδρών και μιας γυναίκας.

Όπως είναι γνωστό, ο Ραούλ Μπράβο αγωνίστηκε σε τρεις ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό, τον Άρη και τη Βέροια.

Champions League: Ξεχωρίζει το Τότεναμ-Μπάγερν Μονάχου! Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα!

Champions League, πράξη δεύτερη απόψε για τη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Champions League: Διασυρμός της Ρεάλ στο Παρίσι! Σπουδαίο διπλό για Λοκομοτίβ στη Γερμανία! (Video)

Από τη 2η αγωνιστική ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Τότεναμ με την Μπάγερν, πέρα φυσικά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κάνει... σεφτέ υποδεχόμενη την Μπριζ, ενώ Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι σε Λεβερκούζεν και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Τα σημερινά παιχνίδια του Champions League - Βαθμολογίες

1ος Όμιλος

  • 19:55 Ρεάλ Μαδρίτης-Κλαμπ Μπριζ Cosmote Sport 5HD
  • 22:00 Γαλατάσαραϊ-Παρί Σεν Ζερμέν Cosmote Sport 9HD

Την πρώτη νίκη θέλει να πάρει απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, υποδεχόμενη την Μπριζ. Η βαριά εκτός έδρας ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα (3-0) μάζεψε σύννεφα για τον Ζιντάν, όμως η ομάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα εμφανίζεται βελτιωμένη, κάτι που μένει να αποδειχθεί απόψε. Εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Ασένσιο και Μεντί, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Χάμες και Μπέιλ. Χωρίς Μίτροβιτς και Μπαλάντα οι Βέλγοι. Η Παρί στοχεύει στο 2/2 στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ. Ο Νεϊμάρ εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, ενώ θα λείψουν και οι τραυματίες Καβάνι, Ντράξλερ και Κέρερ. Απών από τους γηπεδούχους θα είναι ο Λεμινά.

Βαθμολογία: Παρί ΣΖ 3, Μπριζ 1, Γαλατάσαραϊ 1, Ρεάλ Μ. 0
Επόμενη αγωνιστική (22/10): Μπριζ-Παρί ΣΖ, Γαλατάσαραϊ-Ρεάλ Μ.

2ος Όμιλος

  • 22:00 Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός Cosmote Sport 2HD
  • 22:00 Τότεναμ-Μπάγερν Cosmote Sport 3HD

Ο Ολυμπιακός ψάχνει βαθμό ή βαθμούς στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, την ίδια ώρα που η Τότεναμ θα προσπαθήσει να πετύχει την πρώτη νίκη με αντίπαλο την Μπάγερν.

Βαθμολογία: Μπάγερν 3, Ολυμπιακός 1, Τότεναμ 1, Ερ. Αστέρας 0
Επόμενη αγωνιστική (22/10): Ολυμπιακός-Μπάγερν, Τότεναμ-Ερ. Αστέρας

3ος Όμιλος

  • 19:55 Αταλάντα-Σαχτάρ Cosmote Sport 6HD
  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Ντιναμό Ζάγκρεμπ Cosmote Sport 8HD

Μάντσεστερ Σίτι και Ντιναμό αναμετρώνται στο Etihada, σε ένα ντέρμπι κουρφής μετά τις νίκες των δύο ομάδων στην πρεμιέρα. Οι Σανέ, Λαπόρτ και Στόουνς δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για τους γηπεδούχους, αμφίβολη η συμμετοχή του Ντε Μπρόινε. Αταλάντα και Σαχτάρ κοντράρονται στο Μπέργκαμο χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αλλά με την πίεση για θετικό αποτέλεσμα.

Βαθμολογία: Ντιναμό 3, Μαν. Σίτι 3, Σαχτάρ 0, Αταλάντα 0
Επόμενη αγωνιστική (22/10): Σαχτάρ-Ντιναμό, Μαν. Σίτι-Αταλάντα

4ος Όμιλος

  • 22:00 Γιουβέντους-Λεβερκούζεν Cosmote Sport 4HD
  • 22:00 Λοκομοτίβ Μόσχας-Ατλέτικο Μαδρίτης Cosmote Sport 7HD

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λεβερκούζεν με στόχο την πρώτη νίκη στον όμιλο. Ο Μαουρίτσιο Σάρι βλέπει τους Ντάγκλας Κόστα, Ντανίλο και Ντε Σίλιο στο απουσιολόγιό του, ενώ ο Μπέιλι θα λείψει από την γερμανική ομάδα. Η Λοκομοτίβ μετά το «διπλό» στο Λεβερκούζεν φιλοξενεί την Ατλέτικο, που ταξίδεψε στην Μόσχα χωρίς Βιτόλο και Βρσάλικο μετά το 0-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης απέναντι στη Ρεάλ.

Βαθμολογία: Λοκομοτίβ Μ. 3, Ατλέτικο 1, Γιουβέντους 1, Λεβερκούζεν 0
Επόμενη αγωνιστική (22/10): Ατλέτικο-Λεβερκούζεν, Γιουβέντους-Λοκομοτίβ Μ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share