Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Όχι 1, όχι 2, όχι 3, ούτε καν 6! Όμάδα ποδοσφαίρου διέσυρε την αντίπαλό της με...56-0! (photos)

Ετοιμάζεται να μπει στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες!

1 Οκτωβρίου 2019 09:22
Όχι 1, όχι 2, όχι 3, ούτε καν 6! Όμάδα ποδοσφαίρου διέσυρε την αντίπαλό της με...56-0! (photos)

Είναι γνωστό τοις πάσοι ότι στη Βραζιλία καλό ποδόσφαιρο δεν παίζουν μόνο οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες. Κι αυτό που έκαναν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Φλαμένγκο, μάλλον ετοιμάζεται να μπει στις σελίδες του βιβλίου Γκίνες. Αποκάλυψη «βόμβα»: Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ελέγχεται ποινικά για το ποδοσφαιρικό βούλευμα των 28! (Video)

Στο ματς για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Καριόκα (το πρωτάθλημα στην περιοχή του Ρίο) διέλυσαν κυριολεκτικά την δύσμοιρη Γκρεμίνιο με το απίστευτο 56-0!!!

Αν αφαιρέσουμε τις καθυστερήσεις και θεωρήσουμε ότι ο αγώνας διήρκησε 90 λεπτά, πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Φλαμένγκο πετύχαινε γκολ ανά 66 δευτερόλεπτα (!!!). Αρκεί να αναφέρουμε ότι στο 11ο λεπτό το σκορ ήταν 7-0, στο 30' στο 12-0, αλλά στο τελευταίο 15λεπτο ήρθαν άλλα 17 γκολ για το 29-0!!!

Οι κοκκινόμαυρες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα 27 γκολ φτάνοντας στο τελικό 56-0... «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το σκορ, αλλά και με το ότι η Φλαμένγκο πέτυχε ένα τέτοιο ιστορικό ρεκόρ. Η άλλη ομάδα ήταν αδύναμη, αλλά είναι ένα πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε σκληροί», σχολίασε ο τεχνικός των νικητών Ρικάρντο Αμπράντες. Τραγωδία για τον Καφού: Πέθανε ο γιος του από ανακοπή καρδιάς!

Για την ιστορία πρώτη σκόρερ ήταν ο Φλάβια η οποία πέτυχε 14 από τα 56 γκολ της ομάδας της, ενώ οι πληροφορίες ότι ο διαχειριστής των social media της Φλαμένγκο υπέστη οξεία τενοντίτιδα προσπαθώντας να προλάβει να ενημερώσει για όλα τα γκολ ελέγχονται ως ανακριβείς.

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής που έγινε viral… λόγω διπλής απόκρουσης!

Ένας Ρώσος ποδοσφαιριστής, ο Evgeny Chernov, έγινε viral χάρη στη διπλή απόκρουση πάνω στη γραμμή του τέρματος. Δείτε όμως και άλλο ένα viral βίντεο: Σκόραρε,πήγε φίλησε τη γυναίκα του και ο διαιτητής δεν είχε μετρήσει το γκολ! (Video)

Η ομάδα του Chernov, η Ροστόβ, αντιμετώπιζε την Λοκομοτίβ Μόσχας. Η μοναδική αυτή στιγμή που χάρισε ο ποδοσφαιριστής στους φιλάθλους, εξασφάλισε και την νίκη της ομάδας του με 2-1.

Όταν ο τερματοφύλακας, Egor Baburin, έμεινε εκτός της εστίας, ο Chernov έτρεξε και απέτρεψε το γκολ ακριβώς πάνω στη γραμμή, ενώ αμέσως αντιλήφθηκε ότι ερχόταν δεύτερη προσπάθεια για γκολ από την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε να το αποτρέψει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αδιανόητο: Τρένο περνά μέσα από γήπεδο ποδοσφαίρου! (Video)

Στο γήπεδο J Tatran στο Čierny Balog ζούν μια ξεχωριστή εμπειρία οι θεατές κι αυτό γιατί την ώρα του παιχνιδιού, εκεί που το κοινό παρακολουθεί τον αγώνα, ένα ατμοκίνητο τρένο περνά μέσα από το γήπεδο!

Σοκαριστικός τραυματισμός! Ποδοσφαιριστής σφαδάζει από τους πόνους! (Video)

Το περίεργο γήπεδο ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Čierny Balog στη Σλοβακία και είναι το μοναδικό γήπεδο του κόσμου που στην έκτασή του διαθέτει σιδηροδρομικές γραμμές.

Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Τρεις νεκροί και 10 σοβαρά τραυματίες! (photos-video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ονδούρα. Δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Εμίλιο Ιζαγκουίρε. Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα και έξω από το γήπεδο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ολύμπια και Μοτάγκουα στην Τεκυσιγκάλπα.

Ο 33χρονος Ιζαγκουίρε ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας της Μοτάγκουα, έξω από το γήπεδο.

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία του γράφοντας ότι τραυματίστηκε όταν ένα τζάμι έσπασε και τον χτύπησε στο μάτι, προσθέτοντας πάντως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Τελικά τα επεισόδια διαλύθηκαν όταν επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους οπαδούς χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμα έχουν τραύματα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Μεταξύ τους είναι και ένα μικρό αγόρι. Η κατάσταση τριών από τους τραυματίες είναι κρίσιμη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού νοσοκομείου, Λόρα Σχονερ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share