Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Η μεγάλη ευκαιρία για τον αδερφό του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

28 Σεπτεμβρίου 2019 13:11
Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο!

Την φανέλα των Λέικερς θα φοράει ο Κώστας Αντετοκούνμπο αδερφός του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο νεότερος αδελφός των Γιάννη και Θανάση, που παίζουν στους Μπακς, ήταν παρών στην παρουσίαση της ομάδας του, φορώντας όλος υπερηφάνεια το νούμερο «37» και ανυπομονώντας για την ευκαιρία του, ώστε να ξεχωρίσει στα... χρυσά και μωβ χρώματα.

Έχει τη δική του πρόκληση στο Λος Άντζελες με τη φανέλα των Λέικερς, παίζοντας στο πλευρό του Λεμπρόν Τζέιμς και του Άντονι Ντέιβις.

ESPN: Στους 2 κορυφαίους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το ESPN αποκάλυψε τους κορυφαίους παίκτες που βρίσκονται από το Νο.10 μέχρι και το Νο.3 στη λίστα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ απουσιάζουν από αυτή τη λίστα, αφού βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις!

Διάβασε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ (photo)

Συνεχίζει να μετρά αντίστροφα το ESPN όσον αφορά την κατάταξη των καλύτερων παικτών για τη σεζόν που έρχεται.

Το διάσημο αμερικανικό δίκτυο αποκάλυψε τους παίκτες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 10-3 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ δεν βρίσκονται ανάμεσα τους.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα πάρει την πρωτιά!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ πίσω του συναντάμε Χάρντεν και Ντέιβις. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Κάρι,Γιόκιτς, Εμπίντ, Λίλαρντ και Τζορτζ.

Γνωστοί έγιναν και εκείνοι που είναι ανάμεσα στο Νο.30 ως το Νο.11. Ο Ίρβινγκ έχασε για λίγο την δεκάδα, όπως και ο Ουέστμπρουκ που είναι στο «12».

Αναλυτικά

10. Τζορτζ
9. Λίλαρντ
8. Εμπίντ
7. Γιόκιτς
6. Κάρι
5. Ντέιβις
4. Χάρντεν
3. ΛεΜπρόν
2. Aντετοκούνμπο ή Λέοναρντ
1. Αντετοκούνμπο ή Λέοναρντ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε… κόμικ! (Video)

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έγινε κόμικ με αφορμή το Μουντομπάσκετ 2019! Κεντρικό πρόσωπο στο βίντεο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ένα κοριτσάκι, η FIBA διαφημίζει την Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Μουντομπάσκετ που γίνεται στην Κίνα. Σαρώνει τα πάντα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο: Κορυφαίος άνδρας αθλητής σε όλα τα σπορ στην Αμερική!

Σε ένα βαγόνι του μετρό, ένα κοριτσάκι κάθεται και διαβάζει ένα κόμικ με τον τίτλο «Greek Freak», και διηγείται στα αγγλικά:

«Θα σας πω λίγο για τον Greek Freak... Όταν θέλει την μπάλα δική του, την κερδίζει... Όταν θέλει να σκοράρει, σκοράρει... Αυτό το καλοκαίρι, ο Greek Freak έρχεται για να κερδίσει... Και δεν τον σταματάει τίποτα».

Τότε, το κοριτσάκι κοιτάει απέναντι και βλέπει τον Giannis να κάθεται κρατώντας το ίδιο κόμικ.

«Η Ελλάδα είναι έτοιμη! Τα λέμε στην Κίνα!», αναφέρει ο διεθνής σταρ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: "Εγώ και τα αδέρφια μου είχαμε στόχο να παίξουμε στην Εθνική!"

Τι δήλωσε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για την Εθνική μπάσκετ; Αναφέρθηκε στους στόχους που έχει θέσει η Εθνική Ομάδα μπάσκετ με φόντο το Παγκόσμιο της Κίνας που ξεκινάει σε λίγες μέρες. Ακόμη δεν παρέλειψε να σταθεί και στη συνύπαρξη με τα αδέρφια του.

Για την συνύπαρξη του με τα αδέλφια του, Κώστα και Θανάση: «Είναι τρομερό το συναίσθημα. Πάντα είχαμε στόχο σαν παιδιά να αγωνιστούμε στην Εθνική ομάδα. Εγώ και τα αδέρφια μου έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και ελπίζω κάποια μέρα να είναι μαζί μας και ο Άλεξ».

Για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τους Μπάκς: «Η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται. Είχα μια καταπληκτική χρονιά και για εμένα αλλά και για την ομάδα μου. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά και μακάρι να έρθουν και άλλες διακρίσεις».

Για την νέα χρονιά όπου θα βρεθεί συμπαίκτης με τον Θανάση στο Μιλγουόκι: «Ο στόχος είναι να ολοκληρώσουμε την «δουλειά» που αφήσαμε πέρσι στην μέση και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι φοβερό να έχω τον Θανάση στην ομάδα, θα μας βοηθήσει και αμυντικά και επιθετικά, αλλά και με την θετική του ενέργεια. Θα το πάμε βήμα βήμα, μιας και έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας μέχρι να αρχίσει η σεζόν».

Για την συνεισφορά των «παλιών» στο κλίμα της ομάδας: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε παίκτες σαν τον Βασιλόπουλο, τον Μπουρούση και τον Πρίντεζη, ώστε να βοηθήσουν και τους νέους. Αυτή η μίξη (νέων και παλιών αθλητών) είναι πολύ καλή για την ομάδα. Τα παιδιά αυτά έχουν μεγάλη εμπειρία από παρόμοια τουρνουά και πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους».

Για το αν αποτελεί στόχο το μετάλλιο στην Κίνα: «Δεν χρειάζεται να πω ότι στοχεύουμε στο μετάλλιο γιατί έτσι θα βάλω πίεση στους συμπαίκτες μου. Εμείς γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, θα πάμε εκεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζω να μας βγει σε καλό».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share