Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μίλτος Τεντόγλου: Προκρίθηκε τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου!

Για πρώτη φορά!

27 Σεπτεμβρίου 2019 18:46
Μίλτος Τεντόγλου: Προκρίθηκε τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου!

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στίβου της Ντόχα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Μίλτος Τεντόγλου και πλέον αντιμετωπίζει με αισιοδοξία τον αυριανό τελικό (Σάββατο 28/9, 20.40) του μήκους, όπου χωρίς άγχος μπορεί να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Εκτός... Ελλάδος ο Μπεντίλ!

Ο ταλαντούχος Έλληνας άλτης ξεκίνησε στα προκριματικό με 7.62μ και 7.67μ, αλλά στο τρίτο άλμα έφθασε στα 8.00μ (άν. -0.1 μ/δ) και πέρασε στον τελικό με την 4η καλύτερη επίδοση στο Α΄ γκρουπ και την 7η στο σύνολο. Κορυφαίος των προκριματικών ο Κουβανός Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία με 8.40μ στην πρώτη και μοναδική προσπάθειά του.

ESPN: Στους 2 κορυφαίους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Το ESPN αποκάλυψε τους κορυφαίους παίκτες που βρίσκονται από το Νο.10 μέχρι και το Νο.3 στη λίστα του. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ απουσιάζουν από αυτή τη λίστα, αφού βρίσκονται στις 2 πρώτες θέσεις!

Διάβασε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο του μήνυμα μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στο Μουντομπάσκετ

Συνεχίζει να μετρά αντίστροφα το ESPN όσον αφορά την κατάταξη των καλύτερων παικτών για τη σεζόν που έρχεται.

Το διάσημο αμερικανικό δίκτυο αποκάλυψε τους παίκτες που καταλαμβάνουν τις θέσεις 10-3 και οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Καουάι Λέοναρντ δεν βρίσκονται ανάμεσα τους.

Μένει να δούμε ποιος από τους δύο θα πάρει την πρωτιά!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ πίσω του συναντάμε Χάρντεν και Ντέιβις. Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Κάρι,Γιόκιτς, Εμπίντ, Λίλαρντ και Τζορτζ.

Γνωστοί έγιναν και εκείνοι που είναι ανάμεσα στο Νο.30 ως το Νο.11. Ο Ίρβινγκ έχασε για λίγο την δεκάδα, όπως και ο Ουέστμπρουκ που είναι στο «12».

Αναλυτικά

10. Τζορτζ
9. Λίλαρντ
8. Εμπίντ
7. Γιόκιτς
6. Κάρι
5. Ντέιβις
4. Χάρντεν
3. ΛεΜπρόν
2. Aντετοκούνμπο ή Λέοναρντ
1. Αντετοκούνμπο ή Λέοναρντ

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share