Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 24 του μεγάλο φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Τραγική είδηση!

27 Σεπτεμβρίου 2019 07:10
Είδηση σοκ: Πέθανε ξαφνικά στα 24 του μεγάλο φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο Αμερικανός τζουντόκα, Τζακ Χάτον, ο οποίος θεωρείτο μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες της χώρας του στο άθλημα για την κατάκτηση μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο (2020), απεβίωσε ξαφνικά την Τετάρτη, ανήμερα των 24ων γενεθλίων του, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδία τζούντο, χωρίς να διευκρινίσει τις αιτίες του θανάτου του.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή που με βαριά καρδιά το άθλημα του αμερικανικού τζούντο ανακοινώνει τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους της εθνικής ομάδας, Τζακ Χάτον. Ο Τζακ ήταν ένας από τους καλύτερους Αμερικανούς τζουντόκα και είχε κατακτήσει πολλά μετάλλια σε διάφορες διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η εθνική ομοσπονδία του αθλήματος.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Θρίλερ στον Νέο Κόσμο: Βρέθηκε πτώμα σε πάρκινγκ!

Η σημαντικότερη επιτυχία του Χάτον ήταν ένα ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Γκραν Πρι της Αττάλειας στην Τουρκία, τον Απρίλιο του 2018.

Το Νο 30 στην κατηγορία των -81 κιλών, ο νεαρός από τη Νέα Υόρκη έφτασε στον δεύτερο γύρο στα τελευταία τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Τον περασμένο μήνα, στους Παναμερικανικούς αγώνες στη Λίμα, ηττήθηκε σε αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο.

Δολοφόνησαν youtuber! Tο τελευταίο δραματικό τηλεφώνημα στους γονείς της! (photo)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή youtuber, η οποία εντοπίστηκε δολοφονημένη σε παραλία. Τραγικός θάνατος Ισπανού YouTuber: Δεν άνοιξε το αλεξίπτωτό του!

Στιγμές πριν πέσει θύμα των άγνωστων δραστών, η 22χρονη κοπέλα είχε ειδοποιήσει τους γονείς της να καλέσουν για βοήθεια. «Θα με σκοτώσουν. Αν σκοτωθώ να αναφέρετε αυτό το μέρος. Είναι στον δρόμο για το Ελ Σαλβαδόρ», είπε η νεαρή στους γονείς της λίγο πριν βρεθεί νεκρή σε παραλία του Μεξικού.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι της, από την Κολομβία, για να δουλέψει στην Ισπανία, ωστόσο κατέληξε στην Γουατεμάλα.

Το πτώμα της 22χρονης βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη και εξετάζεται το ενδεχόμενο της απαγωγής.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share