Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Νεκρός πυγμάχος κατά τη διάρκεια αγώνα! (Video)

Τραγωδία!

22 Σεπτεμβρίου 2019 18:24
Σοκ: Νεκρός πυγμάχος κατά τη διάρκεια αγώνα! (Video)

Θλίψη προκάλεσε στον αθλητικό κόσμο και συγκεκριμένα στην πυγμαχία ο θάνατος ενός αθλητή κατά την διάρκεια αγώνα στην γειτονική Αλβανία. Πέθανε πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

Σύμφωνα με όσα γράφουν τα διεθνή αθλητικά ΜΜΕ πρόκειται για έναν πυγμάχο από την Βουλγαρία ο οποίος κατέληξε κατά την μεταφορά του στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Σκόδρας οπού μεταφέρθηκε μετά από ένα δυνατό χτύπημα κατά την διάρκεια ενός φιλικού αγώνα.

Πρόκειται για τον Βέλτσκοφ συμμετείχε σε φιλικό επαγγελματικό τουρνουά πυγμαχίας στη πόλη Σκόδρα της Αλβανίας όταν δέχθηκε ένα σκληρό χτύπημα από τον αντίπαλο.

Πέθανε ο Νίκος Ζλατάνος!

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου στα 85 του χρόνια ο Νίκος Ζλατάνος, παλιός διεθνής διαιτητής, καθηγητής διαιτησίας και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης. Ανείπωτη θλίψη: Πέθανε η 4χρονη Ελένη Παπαχατζή!

Ο Νίκος Ζλατάνος γεννηθείς το 1934 στη Θεσσαλονίκη υπήρξε πρώην διεθνής διαιτητής και καθηγητής διαιτησίας. Διετέλεσε μάλιστα για ένα διάστημα πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ακραίος αμυντικός του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής μιας μορφής Β΄ κατηγορίας το 1960. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετείχε σε 13 συναντήσεις Α΄ Εθνικής, συμπαίκτης του πλάγιου επιθετικού Αντώνη Βασσάρα, επίσης διαιτητή αργότερα. Από το 1959 και όντας ακόμα εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ασχολήθηκε με τη διαιτησία.

Από το 1967 ως το 1982 διεύθυνε 133 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος της Α' Εθνικής, ανάμεσα στους οποίους πληθώρα ντέρμπι, όπως και δύο τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδος, το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (1978) και το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1 το 1981.

Πέθανε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε ηλικία 43 ετών!

Ο Φερνάντο Ρίκσεν πάλεψε σκληρά με την αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση που τον ταλαιπωρούσε. Κέρδισε όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε και την 18η Σεπτεμβριου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Από τον Ιούνιο έλεγε ότι χάνει τη μάχη αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση. Λάθος. Κάθε μέρα διέψευδε και τον ίδιο του τον εαυτό κερδίζοντας χρόνο. Ο άλλοτε άσος της Ρέιντζερς, Φερνάντο Ρίκσεν, εν τέλει απεβίωσε στις 18/9 βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του κι αυτή των «διαμαρτυρόμενων».

«Το σώμα δεν δουλεύει πια και το μυαλό σου λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Σταδιακά χάνεις την ομιλία σου, μετά τα πόδια σου αρχίζουν να τρέμουν και στο τέλος δεν μπορείς να τα αισθανθείς και πέφτεις, εξου και τα σημάδια που έχω.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr: Πέθανε η Νίτσα Γαβριηλίδου!

Το μυαλό σου, ωστόσο, μπορεί και αντιλαμβάνεται τα πάντα. Το πιο δύσκολο για εμένα είναι ότι έχασα την ανεξαρτησία μου και τώρα ζητώ βοήθεια. Αυτό είναι το πιο δύσκολο για εμένα. Μέχρι και τώρα έχω ελπίδα ότι ίσως να είμαι ο πρώτος που θα νικήσει τη νόσο, όμως ταυτόχρονα είμαι και ρεαλιστής.

Ξέρω ότι ο χρόνος μου τελειώνει. Το μόνο που έχω να κάνω είναι συνεχίσω να μάχομαι, αν και κάποιες φορές μου είναι αδύνατο», έλεγε ο Ρίκσεν στα μέσα Ιουνίου.

Ελεγε πως του ήταν αδύνατον να παλεύει. Όμως, το έκανε τόσο γενναία δίνοντας μαθήματα σε όλους μας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share