Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

Θλίψη!

22 Σεπτεμβρίου 2019 15:55
Πέθανε πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ!

Θλίψη στον αθλητικό χώρο! Πέθανε πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ...

Ο Αλέκος Ιορδάνου είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ ως κεντρικός αμυντικός τη δεκαετία του '60. Γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη το 1938, στα 25 του έφυγε από την Μπεϊκόζ κι εντάχθηκε στην ΑΕΚ.

Από το 1963 έως το 1969 αγωνίστηκε σε 75 αγώνες Α' Εθνικής (3 γκολ) και συνολικά σε περισσότερα από 150 φιλικά και επίσημα ματς. ΑΕΚ: Επικίνδυνη έξοδος στο Αγρίνιο!

Με την ΑΕΚ κέρδισε τα Κύπελλα του 1964 και του 1966 και το Πρωτάθλημα του 1968.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Ιτέα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Super League: Ο Λιβάια «λύτρωσε» την ΑΕΚ! Επικράτησε 0-1 του Παναιτωλικού

Με υπογραφή Λιβάια η ΑΕΚ πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας στο Αγρίνιο 1-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Super League: Νέα νίκη για την αναγεννημένη ΑΕΚ!

Ο Κροάτης έκανε ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο, αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και τελικά πέτυχε στο 69΄ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και άφησε τα «καναρίνια» στο «μηδέν».

Ο «Δικέφαλος» είχε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά με εξαίρεση μια-δυο περιπτώσεις με τον Μάνταλο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχαν ένα γκολ με τον Μοράρ στο 28΄, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Το β΄ μέρος ανήκε στον Μάρκο Λιβάια, ο οποίος έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναιτωλικού. Μία φορά ο Κροάτης νικήθηκε από τον Κνετ (52΄), σε άλλες δύο περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση (59΄, 62΄), αλλά τελικά έδωσε τη λύση στο 69΄, με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Μάνταλου στην αντεπίθεση. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Μαλή δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Μπάρκα, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 86΄ σε κεφαλιά του Λιβάια.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Λουσέρο (76΄ Καββαδίας), Ταχάρ (82΄ Τσιγγάρας), Μαλής, Ντίας (87΄ Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Κρίστισιτς (79΄ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Αλμπάνης (65΄ Γιακουμάκης), Μάνταλος (84΄ Χουλτ), Λιβάια

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλεξόπουλου

Οι δηλώσεις του Λούις Κάστρο

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share