Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Διαστημική η Μάντσεστερ Σίτι! Διέλυσε με 8-0 την Γουότφορντ! (Video)

Δείτε όλα τα γκολ!

21 Σεπτεμβρίου 2019 20:25
Διαστημική η Μάντσεστερ Σίτι! Διέλυσε με 8-0 την Γουότφορντ! (Video)

Διαστημική Μάντσεστερ Σίτι έκανε την εμφάνιση της στο «Έτιχαντ» στο ματς της Premier League κόντρα στην Γουότφορντ και τη σκόρπισε με 8-0 και έξι διαφορετικούς σκόρερ. Champions League: Διασυρμός της Ρεάλ στο Παρίσι! Σπουδαίο διπλό για Λοκομοτίβ στη Γερμανία! (Video)

Η Σίτι είχε φτάσει το σκορ στο 5-0 στο 18' και στη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τρία δοκάρια και ακόμα πέντε-έξι κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει το σκορ σε επίπεδα ρεκόρ για την Premier League. Την ίδια ώρα η Νόριτς γνώριζε εκτός έδρας ήττα από τη Μπέρνλι με 2-0 και η Έβερτον εντός έδρας ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-0.

Το 1-0 για την Μάντσεστερ Σίτι έγινε πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού αγώνα με τον Νταβίντ Σίλβα με κοντινή προβολή να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 7' ο Μαχρέζ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα για το 2-0 ο Αγκουέρο. Στο 12' ο Μαχρέζ εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κλέβερλι και κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0. Στο 15' ο Μπερνάρντο Σίλβα με κεφαλιά από κοντά έκανε το 4-0 πετυχαίνοντας το πρώτο από τα τρία γκολ που έβαλε στην αναμέτρηση.

Στο 18' η Σίτι εκτέλεσε γρήγορα ένα φάουλ, ο Αγκουέρο γύρισε για τον Οταμέντι που με προβολή έκανε το 5-0. Εν συνεχεία η Σίτι είχε δοκάρι με τον Αγκουέρο και το 5-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Μπερνάρντο Σίλβα και πάλι βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 6-0 ενώ ο Πορτογάλος με πλασέ από κοντά διαμόρφωσε το 7-0 στο 60'. Το τελικό 8-0 έγινε στο 85' με σουτ του Ντε Μπρόινε μέσα από την περιοχή.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα έψαξε και για ένατο γκολ προκειμένου να ισοφαρίσει το μεγαλύτερο σκορ σε παιχνίδια της Premier League. Ρεκόρ που κατέχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share