Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβασε σέλφι με Φέντερερ, Ναδάλ και Μπιόρν Μπόργκ!

Ακομπλεξάριστος ο Έλληνας τενίστας!

20 Σεπτεμβρίου 2019 11:54
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβασε σέλφι με Φέντερερ, Ναδάλ και Μπιόρν Μπόργκ!

Με αφορμή τη συμμετοχή του με την ομάδα «Ευρώπη» για το τουρνουά Laver Cup που ξεκινά σήμερα στη Γενεύη το Laver Cup το τουρνουά τένις στο οποίο θα αναμετρηθούν οι ομάδες της Ευρώπης και του Υπόλοιπου Κόσμου με τη συμμετοχή ορισμένων εκ των καλύτερων παιχτών του κόσμου, ανάμεσα στου οποίους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Δείτε επίσης: Έξαλλος ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Θερμό επεισόδιο με τον Γάλλο διαιτητή!

Ο Έλληνας τενίστας σήμερα θα αντιμετωπίσει - κατόπιν επιλογής του προπονητή της ομάδας Μπιόρν Μποργκ - τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς ο ο ποίος βρίσκεται στο νο33 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το βράδυ της Πέμπτης οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση έδωσαν το «παρών» στο γκαλά του Laver Cup μαζί με τον εμπνευστή του τουρνουά, Ρον Λέιβερ.

Δοθείσης της ευκαιρίας ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει μια selfie με ορισμένους από τους καλύτερους τενίστες, που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Ράφα Ναδάλ αλλά και ο θρύλος του αγωνίσματος και προπονητής της ομάδας «Ευρώπη», Μπιόρν Μποργκ.

Στέφανος Τσιτσιπάς: "Να μοιράζετε θετική ενέργεια και να μην είστε μεγαλομανείς"!

Το μήνυμα του έστειλε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε όλους και είπε ότι πρέπει να "μοιράζετε θετική ενέργεια και να μην είστε μεγαλομανείς!"

Ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης απευθύνει πρόσκληση σε όλους να μην είναι μεγαλομανείς αλλά αντίθετα να αναζητούν τρόπους να μοιράζουν θετική ενέργεια.

«Ο κόσμος είναι γεμάτος διπολικούς ανθρώπους που ψάχνουν το μέγεθος και την προσοχή. Να είστε οι άνθρωποι που μοιράζουν ευτυχία και θετική ενέργεια γύρω σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Επίθεση χάκερ στο προφίλ του!

Επίθεση από χάκερς δέχθηκε ο λογαριασμός του Στέφανου Τσιτσιπά στο instagram.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα social media, έχει εκατομμύρια ακολούθους και πολλές φορές οι αναρτήσεις του γίνονται viral και αναπαράγονται με μεγάλους ρυθμούς.

Ο ίδιος σήμερα ενημέρωσε πως έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης, καθώς άγνωστοι χάκαραν το προφίλ του, χωρίς ωστόσο άλλες επιπτώσεις, καθώς κατάφερε να ανακτήσει γρήγορα τους δύο λογαριασμούς που διατηρεί στο instagram.

«Κάποιος χάκαρε και τους δύο λογαριασμούς μου στο instagram χθες το απόγευμα. Το θέμα έχει επιλυθεί και όλα είναι ασφαλή τώρα» ενημέρωσε αμέσως με ανάρτησή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share