Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τι ζήτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τους παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Δείτε αναλυτικά!

19 Σεπτεμβρίου 2019 09:19
Τι ζήτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τους παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

Η κάκιστη αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και η τραγική εκκίνηση στη νέα σεζόν έφεραν τους οπαδούς του «τριφυλλιού» στο Κορωπί. Αντιπροσωπεία των φίλων των «πράσινων» βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Όπως αναφέρεται οι οπαδοί ζήτησαν από τους παίκτες να παίξουν με πάθος και σε έντονο ύφος απαίτησαν την αλλαγή εικόνας της ομάδας εν όψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

«Θα πρέπει να ντρέπεστε για την εικόνα που έχετε. Παίξτε μπάλα. Είστε στον Παναθηναϊκό. Σοβαρευτείτε από την Κυριακή κιόλας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», ανέφερε –μεταξύ άλλων- οι οπαδοί του «τριφυλλιού» στους παίκτες της ομάδας.

"Εκτός" οι οργανωμένοι οπαδοί της Θύρας 13 από το Κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό!

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Θύρα 13 καλούν τον κόσμο της ομάδας σε μηχανοκίνητη πορεία από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» έως το κλειστό του ΟΑΚΑ, για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και αποχή από το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός!

Με τάσεις αυτοκριτικής για την αρχική αποδοχή της διοίκησης του Γιάννη Αλαφούζου, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ ζητούν από τον μεγαλομέτοχο να παραδώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Η αποχή ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και όχι για όλα τα παιχνίδια της χρονιάς.

Η ανακοίνωση των οπαδών του Παναθηναϊκού

18/09/2019 – Ανακοίνωση | Αθήνα – Καματερό – Πατήσια – West Block – Επαρχία

6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της Θύρας 13 και του Παναθηναϊκού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μία μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης (ας πάει στα τσακίδια) και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια… Καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο… Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίκτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Έσκασε η μεταγραφή: Αυτός είναι ο αμυντικός χαφ που αποκτά ο Παναθηναϊκός!

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο AthensMagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share