Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ο Ρονάλντο προτιμά... το σ@ξ από το ποδόσφαιρο!

Δείτε τι είπε!

18 Σεπτεμβρίου 2019 13:28
Ο Ρονάλντο προτιμά... το σ@ξ από το ποδόσφαιρο!

Έχει πραγματοποιήσει μια καριέρα – όνειρο, με αμέτρητες διακρίσεις, τίτλους και καταπληκτικά γκολ. Και όμως στη σύγκριση μεταξύ ποδοσφαίρου και σεξ με τη Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, προτιμά το δεύτερο! Ο λόγος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο φυσικά, ο οποίος υποστήριξε πως η ερωτική επαφή με την 25χρονη πρώην πωλήτρια, είναι καλύτερη από το κορυφαίο γκολ που έχει βάλει ποτέ.

Δείτε και αυτό: Δεν θα πιστεύετε πόσα λεφτά παίρνει ο Κριστιανο Ρονάλντο για ένα ποστ Instagram!

Οσο για το ποιο είναι το κορυφαίο τέρμα από τα αμέτρητα που έχει σημειώσει ο 34χρονος επιθετικός; Μα όπως σημειώνει ο ίδιος, αυτό κόντρα στην νυν ομάδα του τη Γιουβέντους, όταν αγωνιζόταν ακόμη στη Ρεάλ,το ανάποδο ψαλιδάκι τον Απρίλιο του 2018.

Ωστόσο ο Ρονάλντο θεωρεί ότι ακόμη και από αυτό το «ποδοσφαιρικό ποίημα», το σεξ με την Τζορτζίνα παραμένει ανώτερο.

«Όχι (σ.σ. δεν συγκρίνεται) με τη Τζορτζίνα μου!», απάντησε χαμογελώντας ο Πορτογάλος σταρ μετά από την σχετική ερώτηση Πιρς Μόργκαν κατά τη συνέντευξη που του πήρε για την ITV.

Γενικότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο μιλά με πολύ γλυκά λόγια για την 25χρονη καλλονή, λέγοντας πως στο πρόσωπό της έχει βρει τη σύντροφο που έψαχνε σε όλη τη του τη ζωή και πως στο πλευρό της ζει ευτυχισμένος. Άλλωστε μαζί έχουν κάνει και μια κόρη την Αλάνα Μαρτίνα που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2017, ενώ ο ίδιος έχει ακόμη τρία παιδιά με άλλες συντρόφους.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνος ήταν ακόμη παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποτελούν ζευγάρι από το 2016. Θυμίζουμε οτι το 2015 ο Ρονάλντο ανακοίνωσε τον χωρισμό του με την Ρωσίδα καλλονή Ιρίνα Σάικ.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί για πρώτη φορά όταν η Τζορτζίνα δούλευε ως πωλήτρια σε κατάστημα της Gucci. Στη όπως είπε η πανέρμοφη σύντροφος του Κριστιάνο «… Μερικές ημέρες αργότερα συναντηθήκαμε και πάλι σε κάποιο event. Εκεί μπορέσαμε και μιλήσαμε πιο άνετα καθώς δεν βρισκόμουν στον χώρο εργασίας μου. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο», υποστήριξε η Τζορτζίνα για να καταλήξει: «Το να είσαι σύντροφος ενός τόσο διάσημου ανθρώπου δεν είναι εύκολο, όμως ακόμη κι έτσι δεν θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο. Το τι αισθάνομαι για εκείνον είναι δυνατότερο από κάθε μορφή πίεσης που μπορεί να αισθάνομαι».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Το νέο αυτοκίνητο του Κριστιάνο Ρονάλντο που κοστίζει 1εκατ. ευρώ!

Έκτακτο: Φυλάκιση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share