Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Champions League: Η Νάπολι «τιμώρησε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ! «Κόλλησαν» στο μηδέν Ντόρτμουντ-Μπάρτσελόνα! (Video)

Οι «νυχτερίδες» «δάγκωσαν» την Τσέλσι! Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα! Δείτε όλα τα γκολ!

18 Σεπτεμβρίου 2019 00:27
Champions League: Η Νάπολι «τιμώρησε» την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ! «Κόλλησαν» στο μηδέν Ντόρτμουντ-Μπάρτσελόνα! (Video)

Ούτε η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ, ούτε η Μπαρτσελόνα κατάφεραν να κερδίσουν απόψε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για το ματς με την Τότεναμ!

Η Νάπολι του Κώστα Μανωλά «τιμώρησε» την νωθρή Λίβερπουλ στην πρεμιέρα και την κέρδισε με 2-0 στην Ιταλία, παίρνοντας σημαντικό «τρίποντο» με το ξεκίνημα.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε στο 0-0 με την Ντόρτμουντ στην Γερμανία, με τους γηπεδούχους μάλιστα να χάνουν πέναλτι.

Εντός έδρας ήττα γνώρισε η Τσέλσι από την Βαλένθια με 0-1, με τους Λονδρέζους να χάνουν και πέναλτι, όπως ηττήθηκε εντός και η Μπενφίκα από την Λειψία με 1-2 στην Λισσαβόνα.

Άνετες νίκες με μεγάλα σκορ πήραν η Σάλτσμπουργκ με το εντυπωσιακό 6-2 επί της Γκενκ, ενώ ο Αγιαξ έδειξε τη δυναμική του κερδίζοντας 3-0 την γαλλική Λιλ.

Νωρίτερα σήμερα η Ιντερ έμεινε στο 1-1 με την Σλάβια Πράγας στο Μιλάνο, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε στο Λιόν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο Champions League

5ος όμιλος

Νάπολι-Λίβερπουλ 2-0 (82' Μέρτενς, 92' Γιορέντε)

Σάλτσμπουργκ-Γκενκ 6-2 (2', 34', 45' Χάαλαντ, 35' Κβανγκ, 45' Ζομπονζάι - 40' Λουκουμί, 52' Σαματά)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Σάλτσμπουργκ 3
Νάπολι 3
Λίβερπουλ 0
Γκενκ 0

6ος όμιλος

Ίντερ-Σλάβια Πράγας 1-1 (92' Μπαρέλα - 63' Ολάινκα)

Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα 0-0

Η βαθμολογία του ομίλου:
Μπαρτσελόνα 1
Ντόρτμουντ 1
Σλάβια Πράγας 1
Ιντερ 1

7ος όμιλος

Λιόν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1-1 (51' Ντεπάι - 41' Αζμούν)

Μπενφίκα-Λειψία 1-2 (84' Σεφέροβιτς - 69', 79' Βέρνερ)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Λειψία 3
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 1
Λιόν 1
Μπενφίκα 0

8ος όμιλος

Άγιαξ-Λιλ 3-0 (18' Πρόμες, 50' Άλβαρες, 62' Ταλιαφίκο)

Τσέλσι-Βαλένθια 0-1 (74' Ροντρίγκο)

Η βαθμολογία του ομίλου:

Αγιαξ 3
Βαλένθια 3
Τσέλσι 0
Λιλ 0

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι κορυφαίοι παίκτες στο Champions League!

Με θριαμβευτές της Λίβερπουλ σε κάθε θέση ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες από την UEFA για τους κορυφαίους παίκτες του Champions League της σεζόν 2018-2019. Κοίταξε στα μάτια τον «Αίαντα» ο ΠΑΟΚ!

Βέβαια, δεν έμειναν παραπονεμένοι και οι φιναλίστ της Τότεναμ, ενώ οι Ντε Γιόνγκ και Ντε Λιχτ, αν και αποχώρησαν από τον Άγιαξ, τον εκπροσωπούν περήφανα για όσα κατάφεραν, οδηγώντας το κλαμπ μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι υποψηφιότητες για τους κορυφαίους του Champions League της περασμένης αγωνιστικής περιόδου:

Τερματοφύλακες:

Άλισον, Γιορίς, Τερ Στέγκεν

Αμυντικοί:

Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ, Αλεξάντερ – Άρνολντ

Μέσοι:

Έρικσεν, Ντε Γιόνγκ, Χέντερσον

Επιθετικοί:

Μανέ, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό και τον θρίαμβο της Λίβερπουλ, η UEFA ανακοίνωσε την κορυφαία 20άδα της σεζόν 2018/19 του Champions League. Σε αυτήν βρίσκει κάποιος έξι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, που όπως ήταν λογικό πρωταγωνίστησε και σε αυτόν τον τομέα.

Αναλυτικά, οι δύο κορυφαίοι τερματοφύλακες ήταν ο Άλισον της Λίβερπουλ και ο Τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα, στην άμυνα βρίσκονται οι Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Λιχτ (Άγιαξ), Φερτόνχεν (Τότεναμ), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Ρόμπερσον (Λίβερπουλ), στο κέντρο οι Σισοκό (Τότεναμ), Ζιγές (Άγιαξ), Ντε Μπράινε (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Γιονγκ (Άγιαξ), Εντομπελέ (Λυόν), Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ) και στην επίθεση οι Νέρες (Άγιαξ), Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Μέσι (Μπαρτσελόνα), Τάντιτς (Άγιαξ), Μανέ (Λίβερπουλ), Ρονάλντο (Γιουβέντους), Λούκας Μόουρα (Τότεναμ).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share