Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Super League: Διασυρμός για τον Παναθηναϊκό! Ο Άρης «γλέντησε» με τεσσάρα το «τριφύλλι»!

Πιθανό το ενδεχόμενο για παραίτηση Δώνη!

16 Σεπτεμβρίου 2019 07:13
Super League: Διασυρμός για τον Παναθηναϊκό! Ο Άρης «γλέντησε» με τεσσάρα το «τριφύλλι»!

Καταιγιστικός ήταν ο Άρης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League παίρνοντας το τρίποντο επικρατώντας με σκορ 4-0. Έσκασε η μεταγραφή: Αυτός είναι ο αμυντικός χαφ που αποκτά ο Παναθηναϊκός!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη και με δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο έκανε πραγματικό πάρτι στη άμυνα των πράσινων που πλέον έχουν μονάχα ένα βαθμό στο εφετινό πρωτάθλημα.

Την αρχή έκανε ο Γιάννης Φετφατζίδης στο 19', με τον Βέλεθ στο 43' να διαμορφώνει το 2-0 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο β' ημίχρονο στο σκηνικό δεν ανατράπηκε και ο Αρης με άλλα δύο τέρματα έφτασε στο εμφατικό 4-0. Τόσο ο Ντιγκινί στο 54', όσο και ο Μπράουν Ιντέγε δέκα λεπτά αργότερα χάρισαν μια μοναδική βραδιά σε όσους βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο «Κλ. Βικελίδης».

ΑΡΗΣ: Koυέστα, Σούντγκρεν, Βέλεθ (83΄Δεληζήσης), Ροζ, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (73΄Μαντσίνι), Γκάμα (63΄Λάρσον), Ιντέγε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (46΄Κολοβός), Ινσούα (68΄Περέα), Γιόχανσον, Δώνης, Ζαχίντ (59΄Χατζηθεοδωρίδης), Χατζηγιοβάννης, Μπουζούκης, Μακέντα

Πιθανό το ενδεχόμενο για παραίτηση Δώνη

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την βαριά ήττα με 4-0 από τον Άρη, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, δεν απέκλεισε την παραίτησή του από τη θέση του.

«Η εικόνα τα λέει όλα, δεν υπάρχουν εξηγήσεις. Κρατάω όμως την ψυχραιμία μου μέχρι να μιλήσω στα αποδυτήρια στους παίκτες και να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά για να απαντήσει στη συνέχεια σε σχετική ερώτηση: «Όλα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, υπάρχει στη σκέψη μου ακόμη και η παραίτηση, θέλω όμως να μιλήσω πρώτα στους παίκτες μου».

Super League: Διασυρμός Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ!

Ο εκπληκτικός ΟΦΗ κέρδισε έναν τραγικό Παναθηναϊκό με 3-1 εκμεταλλευόμενος κάθε λάθος των πράσινων που έδειχναν βρίσκονται σε άλλο γήπεδο. Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του τριφυλλιού στο ημίχρονο και στη λήξη της αναμέτρησης.

Πάρτι μέσα στο ΟΑΚΑ έκανε ο εκπληκτικός ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου κόντρα στον τραγικό Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη ο οποίος ανέλαβε με τη λήξη του ματς την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας του και πήρε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες μια εμφατική νίκη με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς, σε κάθε μέτρο, σε κάθε φάση, σε κάθε κατοχή και πανηγύρισαν δίκαια μια τεράστια νίκη κόντρα στο τριφύλλι που έδειξε να πατάει σε άλλο γήπεδο.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού μάλιστα οδήγησε σε έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου του τριφυλλιού στο ημίχρονο και στη λήξη του ματς ενώ ο Χρήστος Δώνης που δεν μπορούσε να πιστέψει την ήττα της ομάδας του με τη λήξη του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Βαρύ πένθος στον Παναθηναϊκό!

Στην Αθήνα ο Σένκεφελντ για τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share