Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και τώρα... Τότεναμ!

Πεντάρα στο ρελαντί!

15 Σεπτεμβρίου 2019 09:23
Super League: Ξέσπασε ο Ολυμπιακός και τώρα... Τότεναμ!

Ο Ολυμπιακός φόρτσαρε στα τελευταία 20 λεπτά και συνέτριψε 5-0 τον Βόλο, κάνοντας το "τρία στα τρία" στη Super League. Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Γκερέρο, Βαλμπουενά και Σουντανί οι σκόρερ και τώρα η Τότεναμ.

Ο Ολυμπιακός έβαλε τέσσερα γκολ σε 22 λεπτά, από το 72' μέχρι το 94', και νίκησε 5-0 τον Βόλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να τελειώσουν νωρίτερα το παιχνίδι, επιτρέποντας στην ομάδα της Μαγνησίας να μείνει στο ματς για 71 λεπτά.

Οι Πειραιώτες σημείωσαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα με σκόρερ τους Γκιλιέρμε, Αραμπί, Γκερέρο, Βαλμπουενά και Σουντανί, και πηγαίνουν με ψυχολογία κόντρα στην Τότεναμ για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ματσάρα στο Περιστέρι: Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 92! (video)

Ο ΠΑΟΚ φλέρταρε με την πρώτη γκέλα, αλλά πέρασε με 3-2 επί του Ατρόμητου από το Περιστέρι. Ο Κρέσπο λύτρωσε στο 90+2' τον Δικέφαλο, ενώ στο 88' είχε ακυρωθεί σωστά με VAR γκολ σε παρόμοια φάση. Άκπομ και Μάτος τα άλλα, ο Βέλλιος και τα δύο των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Super League 1 και πέρασε με 3-2 από το Περιστέρι, φθάνοντας στην τρίτη νίκη του στα ισάριθμα πρώτα ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0, με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, χάρη στα τέρματα των Τσούμπα Άκπομ και Λέο Μάτος. Βρέθηκε όμως να πετά στα σκουπίδια το προβάδισμα που απέκτησε. Ο Απόστολος Βέλλιος με δύο δικά του γκολ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν φανερά ανώτερος του αντιπάλου του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 88ο λεπτό ο Βαρέλα σκόραρε, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρηση για οφσάιντ. Ίδια φάση στο 90+2', αυτή τη φορά ο Κρέσπο καλυπτόταν και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Δείτε τα έξι πράγματα που μάθαμε από το ματς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share