Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Κυριάκου Κυριάκου!

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

10 Σεπτεμβρίου 2019 19:33
ΠΑΟΚ: Αυτός είναι  ο αντικαταστάτης του Κυριάκου Κυριάκου!

Η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να επαναφέρει στο πόστο του υπεύθυνου επικοινωνίας έναν δημοσιογράφο που βρισκόταν σε αυτή τη θέση επι διοίκησης Ζαγοράκη Μαύρη σελίδα για τον ΠΑΟΚ!


Με μια λιτή ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε η κάλυψη της θέσης του υπεύθυνου επικοινωνίας, που είχε μείνει ανοικτή μετά την παραίτηση του Κυριάκου Κυριάκου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας του συλλόγου αναλαμβάνει ο Λευτέρης Δούκας». Ο Λευτέρης Δούκας βρισκόταν στο ίδιο πόστο επι ημερών Θοδωρή Ζαγοράκη.

Super League: Δύσκολα ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο!

Μετά τον αποκλεισμό από τη Σλόβαν, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να γιατρέψει τις πληγές του επικρατώντας με 2-1 κόντρα στο Πανιώνιο, αλλά και πάλι δεν έπεισε, φωνάζοντας ότι έχει ανάγκη για άμεση ανασύνταξη.

Τι και αν μετά το κάζο με τη Σλόβαν, ο Ιβάν Σαββίδης έθεσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ προ των ευθυνών τους. Εκείνοι, μόλις τρεις μέρες μετά, παραλίγο να μείνουν και πάλι μετεξεταστέοι, δείχνοντας ότι δεν έμαθαν από τα λάθη τους.

Απέναντι στον πολύ κατώτερο αγωνιστικά Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, αλλά δεν έπεισε με τη δημιουργία φάσεων και λίγο έλειψε να χάσει ακόμα και τους τρεις βαθμούς, κόντρα σε μια ομάδα που πάτησε περιοχή μόλις μία φορά στο ματς, στο 54ο λεπτό (!). Η εικόνα του «δικεφάλου του Βορρά» φωνάζει ότι είναι άμεση η ανάγκη για αλλαγές για να μην χαθεί πολύτιμο έδαφος.

Η ομάδα του Φερέιρα, πήρε τη νίκη με 2-1 με λυτρωτή τον Σβιντέρσκι στο 74ο λεπτό, αλλά για ακόμα ένα παιχνίδι δεν έπεισε με την απόδοση της και έδειξε ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος έχει ανάγκη από ανασύνταξη για να μπορέσει να δώσει τη μάχη για τη διατήρηση των κεκτημένων του πρωταθλήματος.

Για ακόμα ένα ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα η ομάδα του Φερέιρα

Το ματς

Η εικόνα του ματς από το ξεκίνημα έδειχνε την τακτική προσέγγιση των δύο προπονητών για το παιχνίδι.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε κλείσει κάθε χώρο και από το ξεκίνημα προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό της και να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Πανιωνίου. Ο «δικέφαλος» έψαχνε το γρήγορο γκολ για να φύγει το άγχος, απόρροια του ευρωπαϊκού κάζου μεσοβδόμαδα, ενώ από τον πλευρά του ο «ιστορικός» έδειχνε να μπήκε στο παιχνίδι λες και ήθελε απλά να χάσει... αξιοπρεπώς.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι, όχι απλά δεν έβγαλαν φάση, αλλά πέρασαν τη μεσαία γραμμή λιγότερες φορές από όσες μπορεί να μετρήσει κάποιος με το ένα χέρι, απόρροια της παθητικότητας τους. Μάλιστα, στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο ΠΑΟΚ είχε ποσοστό κατοχής που ξεπερνούσε το 70% και συνολικά επτά τελικές από τις οποίες οι πέντε ήταν εντός εστίας.

Η πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ, καταγράφηκε στο 4ο λεπτό. Ο Μίσιτς, εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, βρήκε στην περιοχή τον Βαρέλα, αλλά ο Κότνικ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ. Ωστόσο, δέκα λεπτά αργότερα, η ομάδα του Φερέιρα βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα.

Ο Μίσιτς που ήταν το γρανάζι του «δικεφάλου» έβγαλε την κάθετη στον Άκπομ, και ο Άγγλος φορ, αφού άδειασε δύο αντιπάλους εκτέλεσε τον Κότνικ για το 1-0, κάνοντας... σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 23’ μάλιστα, το ματς θα μπορούσε να γίνει 2-0, αλλά ο Κότνικ με διπλή επέμβαση, νίκησε αρχικά τον Ζαμπά και στη συνέχεια τον Άκπομ που πήρε το ριμπάουντ, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Σλοβένο πορτιέρε.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο «δικέφαλος» συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας, αλλά δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του Άκη Μάντζιου για να γίνει απειλητικός και να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ.

Και όσο ο ΠΑΟΚ ήταν νωθρός και δεν απειλούσε, ο Πανιώνιος βρήκε την ευκαιρία να βγει στην κόντρα και στην πρώτη τελική του στο ματς στο 56’ (!) έφτασε στην ισοφάριση, χωρίς προηγουμένως να έχει καν πατήσει περιοχή.

Ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα, ο Αραμπούλι γύρισε στον Τσιλούλη και εκείνος με ωραίο πλασέ έκανε το 1-1 στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, αφού είχε περάσει στο ματς μόλις ένα λεπτό νωρίτερα στη θέση του Άρτσε.

Ωστόσο, στο 74ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Σβιντέρσκι που γύρισε το κορμί του αν και είχε πλάτη στην εστία, νίκησε τον Κότνικ και λύτρωσε την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 που δίνει την ευκαιρία στον «δικέφαλο» να ανασυνταχθεί και να συνέλθει στην διακοπή του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα):Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38 λ.τ. Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (60’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Ακπόμ

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος):Κότνικ, Σαραμαντάς (86’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Ρέντζας (86’ Λυμπεράκης), Άρτσε (56’ Τσιλούλης), Αραμπούλι.

TAGS
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share