Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είδηση σοκ: Πέθανε 31χρονος διεθνής τερματοφύλακας στο ξενοδοχείο της ομάδας!

Από ανακοπή καρδιάς!

10 Σεπτεμβρίου 2019 09:45
Είδηση σοκ: Πέθανε 31χρονος διεθνής τερματοφύλακας στο ξενοδοχείο της ομάδας!

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή ο 31χρονος γκολκίπερ της Εθνικής Κουρασάο Ζαϊρζίνιο Πίτερ καθώς βρισκόταν με την αποστολή στο ξενοδοχείο.

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Εθνική Κουρασάο από τον ξαφνικό θάνατο του Ζαϊρζίνιο Πίτερ, του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, ο οποίος στα 31 του χρόνια υπέστη ανακοπή και έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Ο Πίτερ βρισκόταν με την αποστολή της Εθνικής Κουρασάο στην Αϊτή για την αυριανή αναμέτρηση και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου από τους συμπαίκτες του.

Όπως διαπιστώθηκε ήταν νεκρός και ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, την οποία υπέστη όταν βρισκόταν μόνος του.

Σοκ στην Σερβία: Πέθανε η μητέρα του Μίσιτς, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στην Κίνα για το Μουντομπάσκετ!

Ο Βασίλιε Μίτσιτς θρηνεί την απώλεια της μητέρας του, η οποία έφυγε χτες (9/9) από τη ζωή.

Η Σερβία έχει μπροστά της τον προημιτελικό με την Αργεντινή (10/9, 14:00) ωστόσο οι σκέψεις όλων στις τάξεις της εθνικής ομάδας είναι στον Βασίλιε Μίτσιτς, αφού ο γκαρντ της Αναντολού Εφές έχασε τη μητέρα του.

Η είδηση έγινε γνωστή χτες το πρωί από τα social media της Εφές ενώ οι συμπατριώτες του αναφέρουν ότι είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Αργεντινούς, εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει στο Βελιγράδι ώστε να παραβρεθεί στην κηδεία της μητέρας του.

Ο Βασίλιε Μίσιτς βιώνει από το πρωί της Δευτέρας (9/9) την απώλεια της μητέρας του, όμως αποφάσισε τελικά να μην μεταβεί στην κηδεία της που θα γίνει στην γενέτειρα του και να παραμείνει στις τάξεις των «πλάβι» ενόψει της συνέχειας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να εξυμνεί το μεγαλείο ψυχής του παίκτη του.

Παρά τα όσα μετέδιδαν τα σερβικά Μέσα τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο 25χρονος γκαρντ της Αναντόλου Εφές πήρε την δύσκολη αυτή απόφαση, με τον «Σάλε» να αποθεώνει τον ψυχισμό και τη γενναιότητα που έδειξε ο παίκτης του.

«Δεν ήταν εύκολο για τον Βάσα (σ.σ. Βασίλιε) όλο αυτό το διάστημα, από την έναρξη των προετοιμασιών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάμε επ’ αυτού, πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι τρομερό το ότι βρίσκεται μαζί μας και αποφάσισε να μείνει μαζί μας ενόψει του ματς κόντρα στην Αργεντινή. Δεν είναι εύκολο για όλους μας, αλλά είμαστε όλοι εκεί για αυτόν, οι συμπαίκτες του ειδικά. Έδειξε το μεγαλείο του ως άνθρωπος και το πόσο γενναίος είναι», ήταν τα λόγια του coach Τζόρτζεβιτς ο οποίος έτσι θα έχει κανονικά τον Μίτσιτς στη διάθεση του για το ματς των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στην «αλμπισελέστε» (10/9, 14:00).

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Μουντομπάσκετ 2019: Επιστολή διαμαρτυρίας της ΕΟΚ στην FIBA!

Μουντομπάσκετ 2019: Η δήλωση «φωτιά» του Σκουρτόπουλου!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share