Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «ξεκατινιάζεται» με την σύζυγό του δημοσίως: «Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά…!» (photos)

Χαμός!

6 Σεπτεμβρίου 2019 12:25
Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού «ξεκατινιάζεται» με την σύζυγό του δημοσίως: «Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά…!» (photos)

Άγριο δημόσιο ξεκατίνιασμα μεταξύ ενός πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της πρώην-πλέον- συζύγου του. Βαρύ πένθος στον Ολυμπιακό: Νεκρός στα 35 του

Ο Λετονός πρώην παίκτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιάνις Τίμα, «ξεκατινιάστηκε» δημοσίως με τη σύζυγο του, με σχόλιο στο Instagram.

Ο Γιάνις Τίμα γνωστοποίησε -μέσω ποσταρίσματος στο Instagram- ότι χώρισε από τη σύζυγο του και μητέρα του παιδιού του, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα αρχή στην ζωή του. .Το σχόλιο του πρώην παίκτη του μπασκετικού Ολυμπιακού έφερε την “εκρηκτική” αντίδραση της συζύγου του, που έκανε ένα απίστευτο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του.

Το σχόλιο της κ. Τίμα

“Μόλις έμαθα από τον σύζυγο μου πως χωρίσαμε εδώ και μισό χρόνο. Αλήθεια; Δεν το ήξερα αυτό. Αυτό που ξέρω είναι πως εδώ και περίπου έξι μήνες άρχισε να με απατάς και μετά, μέσα στο καλοκαίρι, μου είπες πως θέλεις να σώσεις την οικογένεια. Μμμ… αυτό έχει ενδιαφέρον. Και το ενδιαφέρον σου, είναι να μπλοκάρεις στη μάνα του αγοριού σου τις πιστωτικές κάρτες, ώστε να μην έχει χρήματα, και το παιδί σου να φύγουν από το διαμέρισμα ώστε να ζήσουν στους δρόμους. Η άλλη επιλογή είναι να υπογράψει στα γρήγορα κάποια χαρτιά, ώστε να είσαι ελεύθερος άνδρας για τη νέα σου κυρία, που λέει πως δεν κάνει ραντεβού με παντρεμένους άνδρες! Γιατί το κάνεις αυτό; Αυτή η κ@@@λα με τρία παιδιά, από τρεις διαφορετικούς άνδρες, το αξίζει αυτό; Ξέρεις άραγε πως δεν είσαι ο μόνος άνδρας στη ζωή της τώρα; Το πήγες πολύ μακριά…”

Μετά από αυτό ο Τίμα απέσυρε το ποστάρισμα, αλλά το κακό είχε γίνει και η απάντηση διέρρευσε στο ίντερνετ.

Τραγουδίστρια το νέο «αμόρε» του Τίμα

Οσον αφορά την γυναίκα που έγινε αιτία να χωρίσει το ζευγάρι, αυτή είναι μια Ουκρανή τραγουδίστρια. Ο λόγος για την Αννα Σεντόκοβα, η οποία φέρεται να μπήκε στη μέση και να έφερε τον χωρισμό του ζευγαριού. Πρόσφατα φωτογράφος την απαθανάτισε μαζί του και οι φήμες «φούντωσαν», φτάνοντας στα αυτιά της Σάνα Τίμα.

Champions League: Με Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός!

Δύσκολο έργο θα έχει ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κληρώθηκαν με την Μπάγερν Μονάχου, την Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα σε έναν όμιλο που αποτελεί υψηλό εμπόδιο για να ξεπεραστεί αλλά και μια μεγάλη πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους» που έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στα προκριματικά απέναντι σε Βικτόρια Πλζεν και Κρασνοντάρ.

Η Μπάγερν αποτελεί μια υπερδύναμη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου και μια έδρα «φωτιά». Είναι πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρωταθλήτρια Γερμανίας για επτά συναπτά έτη. Το καλοκαίρι μπορεί να άλλαξε σελίδα με την αποχώρηση Ριμπερί και Ρόμπεν, ωστόσο έριξε στην αγορά 150 εκατομμύρια ευρώ για να ανανεώσει τα κύτταρα της και να κάνει στο τέλος δύο εντυπωσιακές προσθήκες (δανεισμούς) με τον Φελίπε Κοουτίνιο και τον Ιβάν Πέρισιτς. Επίσης πήρε τον Λούκας Ερνάντεθ (Ατλέτικο Μαδρίτης), επένδυσε στη νεανική αγορά με τους Παβάρ (Στουτγκάρδη), Κουισάνς (Γκλάντμπαχ).

Η Τότεναμ έχει τρομερή δυναμική τα τελευταία χρόνια φτάνοντας την περασμένη σεζόν μέχρι τον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο Ερυθρός Αστέρας, ο πιο βατός από τους αντιπάλους, βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία καθώς δίνει για δεύτερη σερί σεζόν το «παρών» σε φάση ομίλων.

Οι όμιλοι του Champions League

1ος όμιλος

Παρί Σ.Ζ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Κλαμπ Μπριζ

Γαλατά

2ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου

Τότεναμ

Ολυμπιακός

Ερυθρός Αστέρας

3ος όμιλος
Μάντσεστερ Σίτι

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Αταλάντα

4ος όμιλος
Γιουβέντους

Ατλέτικο Μαδρίτης

Λεβερκούζεν

Λοκομοτίβ Μόσχας

5ος όμιλος
Λίβερπουλ

Νάπολι

Ζάλτσμπουργκ

Γκενκ

6ος όμιλος
Μπαρτσελόνα

Ντόρτμουντ

Ιντερ

Σλάβια Πράγας

7ος όμιλος
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Μπενφίκα

Λιόν

Λειψία

8ος όμιλος
Τσέλσι

Αγιαξ

Βαλένθια

Λιλ

Οι ημερομηνίες των 6 αγωνιστικών

1η αγωνιστική: 17/18 Σεπτεμβρίου

2η αγωνιστική: 1/2 Οκτωβρίου

3η αγωνιστική: 22/23 Οκτωβρίου

4η αγωνιστική: 5/6 Νοεμβρίου

5η αγωνιστική: 26/27 Νοεμβρίου

6η αγωνιστική: 10/11 Δεκεμβρίου

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share