Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Euro 2020: Εθνική Ελλάδος... γεια σου! (video)

Αντίο!

5 Σεπτεμβρίου 2019 23:56
Euro 2020: Εθνική Ελλάδος... γεια σου! (video)

Αποχαιρέτα το Euro που χάνεις! Στο ντεμπούτο του Φαν'τ Σιπ στον πάγκο, η Ελλάδα ηττήθηκε και στο Τάμπερε από τη Φινλανδία (1-0, 52' πέν. Πούκι) και οι ελπίδες για τη 2η θέση είναι μόνο μαθηματικές.

«Αντίο» στις ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης το Euro 2020 λέει η Εθνική μας ομάδα που δεν τα κατάφερε για μία ακόμα φορά επί φινλανδικού εδάφους και ηττήθηκε με 1-0 από τους Σκανδιναβούς. Έτσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα από το φινάλε του πρώτου γύρου κιόλας ελπίζει μόνο σε ένα... θαύμα προκειμένου να μπορέσει να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του ομίλου. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στα σημεία από την ελληνική ομάδα και έτσι κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη που τους φέρνει πια πολύ κοντά στην πρώτη παρουσία στην ιστορία τους σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Με την ευκαιρία διαβάστε ακόμα στο Athensmagazine.gr: Μουντομπάσκετ 2019: Όλα τα σενάρια πρόκρισης στους «8» - Έτσι θα βρεθεί στα προημιτελικά η Εθνική Ελλάδος!

Οι παίκτες της Εθνικής μπήκαν στο ματς όπως τους ζήτησε ο προπονητής τους, όντας προσηλωμένοι στο πλάνο τους και μην αφήνοντας τους Φινλανδούς να πλησιάσουν τα καρέ του Μπάρκα. Ενδειτικό είναι πως έπρεπε να φτάσουμε στο 17’ για να δούμε την πρώτη τελική και αυτή ήταν ένα σουτ που δεν ανησύχησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Μάλιστα, από το 30’ και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν αυτοί που απείλησαν έχοντας 2-3 καλές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ.

Παρ’ όλα αυτά, το δεύτερο μέρος άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Κουρμπέλης έκανε ένα αχρείαστο πέναλτι στον Καμαρά και ο Πούκι δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο επιθετικός της Νόριτς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πετύχει πέντε γκολ σε τέσσερα ματς ως τώρα στην Πρέμιερ Λιγκ και το πιστοποίησε και με τη φανέλα της εθνικής του.

Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με την Εθνική μας να θέλει αλλά να μην μπορεί να απειλήσει και τη Φινλανδία να κρατά με σχετική άνεση το προβάδισμα στο σκορ. Πλέον, η Εθνική στα πέντε ματς του δευτέρου γύρου πρέπει να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα διορθώνοντας τα λάθη που την έφεραν σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Η βαθμολογία:

Ιταλία 15

Φινλανδία 12

Βοσνία Ερζεγοβίνη 7

Αρμενία 6

Ελλάδα 4

Λιχτενστάιν 0

Η επόμενη αγωνιστική (6η):

Ελλάδα – Λιχτενστάιν

Φινλανδία – Ιταλία

Αρμενία - Βοσνία Ερζεγοβίνη

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share