Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής που έγινε viral… λόγω διπλής απόκρουσης!

Πάνω στη γραμμή του τέρματος!

3 Σεπτεμβρίου 2019 07:22
Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής που έγινε viral… λόγω διπλής απόκρουσης!

Ένας Ρώσος ποδοσφαιριστής, ο Evgeny Chernov, έγινε viral χάρη στη διπλή απόκρουση πάνω στη γραμμή του τέρματος. Δείτε όμως και άλλο ένα viral βίντεο: Σκόραρε,πήγε φίλησε τη γυναίκα του και ο διαιτητής δεν είχε μετρήσει το γκολ! (Video)

Η ομάδα του Chernov, η Ροστόβ, αντιμετώπιζε την Λοκομοτίβ Μόσχας. Η μοναδική αυτή στιγμή που χάρισε ο ποδοσφαιριστής στους φιλάθλους, εξασφάλισε και την νίκη της ομάδας του με 2-1.

Όταν ο τερματοφύλακας, Egor Baburin, έμεινε εκτός της εστίας, ο Chernov έτρεξε και απέτρεψε το γκολ ακριβώς πάνω στη γραμμή, ενώ αμέσως αντιλήφθηκε ότι ερχόταν δεύτερη προσπάθεια για γκολ από την αντίπαλη ομάδα και κατάφερε να το αποτρέψει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Αδιανόητο: Τρένο περνά μέσα από γήπεδο ποδοσφαίρου! (Video)

Στο γήπεδο J Tatran στο Čierny Balog ζούν μια ξεχωριστή εμπειρία οι θεατές κι αυτό γιατί την ώρα του παιχνιδιού, εκεί που το κοινό παρακολουθεί τον αγώνα, ένα ατμοκίνητο τρένο περνά μέσα από το γήπεδο!

Σοκαριστικός τραυματισμός! Ποδοσφαιριστής σφαδάζει από τους πόνους! (Video)

Το περίεργο γήπεδο ποδοσφαίρου βρίσκεται στο Čierny Balog στη Σλοβακία και είναι το μοναδικό γήπεδο του κόσμου που στην έκτασή του διαθέτει σιδηροδρομικές γραμμές.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

H καθιστική διαμαρτυρία στο γήπεδο που έγινε viral! (Video)

Η πιο σέξι διαιτητής που έχει τρελάνει τα social media! (Video)

Δείτε περισσότερα βίντεο και viral θέματα στο AthensMagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share