Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκηνοθέτης ζουμάρει σε ξανθιά καλλονή που κάνει... νάζια στις εξέδρες! (Video)

«Χαμός» στο γήπεδο!

2 Σεπτεμβρίου 2019 10:48
Σκηνοθέτης ζουμάρει σε ξανθιά καλλονή που κάνει... νάζια στις εξέδρες! (Video)

Καλό το παιχνίδι αλλά ακόμα καλύτερο αυτό που έκανε ο σκηνοθέτης όταν αποφάσισε να ζουμάρει στην εκρηκτική ξανθιά καλλονή που έκανε νάζια στις εξέδρες! Άρης - Ολυμπιακός: Η μελαγχρινή καλλονή που αναστέναξε το Αλεξάνδρειο! (photos)

Δείτε το βίντεο:

Συναγερμός: Αγνοείται γυναίκα Ολυμπιονίκης!

Η αστυνομία της Ισπανίας ερευνά της εξαφάνιση της 56χρονης Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, της πρώτης Ισπανίδας που κατέκτησε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνελήφθη αδερφός Ολυμπιονίκη για τριπλή δολοφονία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, που επικαλείται πληροφορίες ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η 56χρονη πρώην αθλήτρια του αλπικού σκι εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Το όχημά της εντοπίστηκε σε μία πόλη κοντά στη Μαδρίτη, όμως, δεν υπήρξε κανένα ίχνος της ίδιας.

Η οικογένεια της εξαφανισθείσας κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον έχει στοιχεία να ενημερώσει την αστυνομία.

Η κόρη της, Ολίβια Φρεσνέδα, η οποία έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μητέρας της, δηλώνει «πολύ ανήσυχη».

Η 56χρονη είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο σπίτι, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει τις κάρτες της την περίοδο που αγνοείται.

Η Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1963 και έλαβε μέρος σε τέσσερις Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 1980 – 1992.

Ήταν η πρώτη Ισπανίδα που κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του 1992 στη Γαλλία.

Σε συνέντευξή της το 2014, η 56χρονη δήλωνε πως το σκι της είχε γίνει «ψύχωση», όμως μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, της άρεσε περισσότερο να παίζει γκολφ.

Σοκ: Νεκρή πρωταθλήτρια στίβου! (photos)

Σοκ στον χώρο του στίβου ύστερα από την είδηση ότι η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, Μαργκαρίτα Πλαβούνοβα βρέθηκε νεκρή! Θρήνος στον ΟΦΗ: Πέθανε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής! (photo)

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων «TASS», η 25χρονη αθλήτρια υπέστη ανακοπή καρδιάς μετά την προπόνηση και την βρήκαν σωριασμένη στον δρόμο στην περιοχή Μορσχάνσκι.

Οι περαστικοί κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ήταν ήδη αργά, με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια, αφού δεν υπήρχαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε η προπονήτριά της η κοπέλα «δεν αισθανόταν καλά τις προηγούμενες ημέρες, αλλά παρόλα αυτά δεν δεχόταν να ρίξει λίγο τον ρυθμό της προπόνησης με στόχο να πετύχει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share