Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο Έλληνας «εκλεκτός» προπονητής για τον πάγκο του Άρη! (photo)

«Βόμβα»!

2 Σεπτεμβρίου 2019 09:52
Αυτός είναι ο Έλληνας «εκλεκτός» προπονητής για τον πάγκο του Άρη! (photo)

Οριστικό είναι το «διαζύγιο» του Άρη με τον Σάββα Παντελίδη, ύστερα από την απόφαση του Έλληνα προπονητή να θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του Θόδωρου Καρυπίδη μετά την ήττα (1-0) στο Βόλο. Έκλεψαν τις εισπράξεις του αγώνα Άρης-Μόλντε με κινηματογραφικό τρόπο! (Video)

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, οι Θεσσαλονικείς κινήθηκαν άμεσα για τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού και αυτή τη στιγμή παρουσιάζεται ως φαβορί ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Άγγελος Χαριστέας, ως νέος τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, εισηγήθηκε τον συμπαίκτη του στην Εθνική Ελλάδας του Euro 2004, ο οποίος είναι ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

Θετικός για τον «Τράι» είναι και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, όμως ο Δέλλας δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιους που φαίνεται πως εξετάζει η διοίκηση.

Χθες ακούστηκαν, επίσης, τα ονόματα του Γιάννη Πετράκη, του Νίκου Νιόπλια αλλά και του Γιώργου Παράσχου, με τις εξελίξεις να είναι άμεσες, ώστε ο επόμενος προπονητής να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του και στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να καταφέρει να δουλέψει με τη νέα του ομάδα.

Europa League: Δοκ-ΑΡΗ και πρόκριση στην Κύπρο! (videos)

Ο Άρης «πάτησε» την ΑΕ Λεμεσού στο Χαριλάου, είχε δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες, όμως... κόλλησε στο 0-0 και τώρα η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League θα κριθεί στην Κύπρο.

Ο Αρης είχε πάθος, ευκαιρίες και δύο δοκάρια, δεν είχε όμως το ζητούμενο, δηλαδή το γκολ με το τελικό 0-0 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς για τις δύο ομάδες, με την πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς της Κύπρου.

Οι Κίτρινοι δημιούργησαν πολλές και καλές στιγμές στο παιχνίδι, όμως ο εξαιρετικός πορτιέρε των Κύπριων ήταν καθοριστικός για να φύγει η ομάδα του Ντούσαν Κερκέζ με το αποτέλεσμα που ήθελε από το κατάμεστο «Κλεάνθης Βικελίδης». Europa League: Ατρόμητος... πρόκρισης στην Σλοβακία! (videos)

Καθοριστική στιγμή στο παιχνίδι ήταν το δοκάρι του Γιάννη Φετφατζίδη στο 41', ένα λεπτό μετά από τη φάση που ο Αγγλος ρέφερι, Στίουαρτ Άτγουελ, αρχικά έδωσε πέναλτι, για να το πάρει πίσω αμέσως μετά έπειτα από μίνι-σύσκεψη που είχε με τον βοηθό του, υποστηρίζοντας πως πριν η μπάλα βρει στο χέρι του αμυντικού της ΑΕΛ, είχε περάσει εκτός γηπέδου.

Ο Αρης που παρατάχθηκε στο γήπεδο, πάνω κάτω όπως αναμένονταν, είχε καλό αγωνιστικό ρυθμό, είχε ουσία, όχι όμως και αποτελεσματικότητα, με τον δραστήριο Ιντέγε να χάνει μοναδική ευκαιρία στο 5' να σκοράρει.

Οι Κύπριοι που για 60' είχαν προφανή στόχο και σκοπό να κρατήσουν το μηδέν απείλησαν κυρίως με τον κινητικό Γκαζαριάν που μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή με τον Αρμένιο άσο να έχει και οριζόντιο δοκάρι στο 69' σε σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.

Στο 87' ήταν η σειρά του Ματίγια να τραντάξει με το δυνατό ευθύβολο σουτ του το δοκάρι της εστίας του Βοζίνια.

Το τελικό 0-0 ναι μεν διατήρησε το εντός έδρας αήττητο του Αρη, όμως αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Αρη να καλείται να κάνει την υπέρβαση και να επιστρέψει με νίκη πρόκρισης από την Κύπρο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share