Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός: Αγνοείται γυναίκα Ολυμπιονίκης!

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια της...

1 Σεπτεμβρίου 2019 20:29
Συναγερμός: Αγνοείται γυναίκα Ολυμπιονίκης!

Η αστυνομία της Ισπανίας ερευνά της εξαφάνιση της 56χρονης Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα, της πρώτης Ισπανίδας που κατέκτησε μετάλλιο σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνελήφθη αδερφός Ολυμπιονίκη για τριπλή δολοφονία!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, που επικαλείται πληροφορίες ισπανικών μέσων ενημέρωσης, η 56χρονη πρώην αθλήτρια του αλπικού σκι εξαφανίστηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα.

Το όχημά της εντοπίστηκε σε μία πόλη κοντά στη Μαδρίτη, όμως, δεν υπήρξε κανένα ίχνος της ίδιας.

Η οικογένεια της εξαφανισθείσας κάνει δημόσια έκκληση σε όποιον έχει στοιχεία να ενημερώσει την αστυνομία.

Η κόρη της, Ολίβια Φρεσνέδα, η οποία έκανε τη δήλωση εξαφάνισης της μητέρας της, δηλώνει «πολύ ανήσυχη».

Η 56χρονη είχε αφήσει το κινητό της τηλέφωνο στο σπίτι, ενώ δεν έχει χρησιμοποιήσει τις κάρτες της την περίοδο που αγνοείται.

Η Μπλάνκα Φερνάντες Οτσόα γεννήθηκε στη Μαδρίτη το 1963 και έλαβε μέρος σε τέσσερις Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες μεταξύ 1980 – 1992.

Ήταν η πρώτη Ισπανίδα που κατάφερε να κερδίσει μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στους Ολυμπιακούς του 1992 στη Γαλλία.

Σε συνέντευξή της το 2014, η 56χρονη δήλωνε πως το σκι της είχε γίνει «ψύχωση», όμως μετά την απόσυρσή της από την ενεργό δράση, της άρεσε περισσότερο να παίζει γκολφ.

Φρίκη στην Ινδία: Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του και τηγάνισε τον εγκέφαλό της!

Σκότωσε με τσεκούρι τη μητέρα του ενώ τον έπιασαν στα πράσα να έχει βάλει σε ένα τηγάνι τον εγκέφαλό της, προσπαθώντας να τον τηγανίσει για να τον φάει. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια! (photos-video)

Ο 32χρονος Sitaram Iraon, αντιμετωπίζει την κατηγορία για ανθρωποκτονία.

Η άτυχη 50χρονη γυναίκα συχνά αντιμετώπιζε τον γιο της, ο οποίος μεθούσε και την χτυπούσε, όταν δεν του έδινε χρήματα για να αγοράσει ποτά.

Όταν η γυναίκα αρνήθηκε, τότε ο Iraon άρπαξε το τσεκούρι και την χτύπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια έβγαλε τον εγκέφαλό της με σκοπό να τον φάει.

Η νύφη του περνούσε εκείνη τη στιγμή και είδε τι συνέβαινε. Έτσι ο 32χρονος το έβαλε στα πόδια. Στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία.

Σοκ στις ΗΠΑ: Διάσημος αθλητής σκότωσε όλη του την οικογένεια!

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία της συζύγου, του παιδιού και της πεθεράς του παίκτη του μπέιζμπολ Μπλέικ Μπίβενς, στη νότια Βιρτζίνια. Φρίκη: 16χρονος σκότωσε με τσεκούρι όλη του την οικογένεια!

Έπειτα από σύντομη καταδίωξη στα σύνορα Βιρτζίνια - Βόρειας Καρολίνα ο 18χρονος κουνιάδος του Μπίβενς, ο Μάθιου Τόμας Μπέρναρντ, συνελήφθη κατηγορούμενος για τρεις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με τις Αρχές της κομητείας Πιτσιλβάνια, αστυνομικοί πήγαν σε ένα σπίτι στο Κίλινγκ της Βιρτζίνια επειδή οι γείτονες κατήγγειλαν πως άκουσαν πυροβολισμούς. Φτάνοντας εκεί βρήκαν μια γυναίκα νεκρή στον διάδρομο του πάρκινγκ ενώ μία γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

"Είναι σοκαριστικό για την κοινότητά μας. Μας υπενθυμίζει πόσο εύθραυστη είναι η ζωή", σχολίασε ο σερίφης Μάικ Τέιλορ.

Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων, ούτε έχουν κάποια ένδειξη για το κίνητρο των φόνων. Ο Μπέρναρντ, που ήταν γυμνός όταν συνελήφθη, προσπάθησε να διαφύγει πεζός.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας μπέιζμπολ Τάμπα Μπέι Ρέις εξέδωσε μια ανακοίνωση για την τραγωδία που έπληξε τον 24χρονο πίτσερ. "Νωρίτερα σήμερα μάθαμε ότι ένας από τους παίκτες μας (...) βίωσε μια φρικτή οικογενειακή τραγωδία στη νότια Βιρτζίνια", ανέφερε, προσθέτοντας ότι θα τον στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share