Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Μαρία Σάκκαρη: Τα κατάφερε με ανατροπή!

Πρόκριση στον Γ΄γύρο του U.S. Open

29 Αυγούστου 2019 21:59
Μαρία Σάκκαρη: Τα κατάφερε με ανατροπή!
H Eλληνίδα τενίστρια παρότι έχασε το 1ο σετ νίκησε 6-7 (5), 6-4, 6-2 την κινέζα Σουάι Πενγκ και πέρασε στον Γ΄γύρο του US όπεν όπου θα αντιμετωπίσει την Άσλεϊ Μπάρτι Νο.2 στον κόσμο. Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη!
Με καθυστέρηση μίας ημέρας λόγω της αναβολής από την κακοκαιρία της χθεσινής ημέρας, η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία ακόμα φοβερή εμφάνιση και νίκησε με 6-7 (5), 6-4, 6-2 την κινέζα Σουάι Πενγκ και προκρίθηκε στον Γ΄γύρο του US open.

Ο αγώνας ξεκίνησε από το 1-1 γκέιμ του 1ου σετ όπως είχε διακοπεί την προηγούμενη ημέρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης.


Η Κινέζα μπήκε δυνατά έκανε μπρέικ στο 5ο γκέιμ και προηγήθηκε 3-2, η Σάκκαρη απάντησε με δικό της μπρέικ στο 8ο γκέιμ για το 4-4 και το σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκει η Σάκκαρη προηγήθηκε 5-4, αλλά η Σουάι Πενγκ με τρεις συνεχόμενους πόντους έκανε το 7-5 και πήρε το σετ.

Η μεγάλη αντεπίθεση
Από το 2ο σετ η Σάκκαρη ήταν πιο πιεστική στο σερβίς και με τρία μπρέικ στο 1ο, στο 3ο και στο 5ο γκέιμ ξέφυγε 5-1. Παρότι η Κινέζα μείωσε με στο 2ο και στο 8ο γκέιμ η Σάκκαρη κράτησε την πολύτιμη διαφορά και με 6-4 ισοφάρισε 1-1 σετ.
Η Σάκκαρη κράτησε το ρυθμό της στο 3ο σετ και με 6-2 πήρε την πολύτιμη νίκη.

Και τώρα η Μπάρτι

Η Σάκκαρη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Άσλεϊ Μπάρτι Νο.2 στον κόσμο, που απέκλεισε στον δεύτερο γύρο την Αμερικανίδα Λόρεν Ντέιβις με 6-2, 7-6 (2).

Yπενθυμίζεται πως η κορυφαία τενίστρια από την Αυστραλία είχε κόψει την πορεία της Σάκκαρη από το τουρνουά του Σινσινάτι στις 16 Αυγούστου.

Γουίμπλεντον τέλος για την Σάκκαρη!

Μετά από έναν σκληρό αγώνα κόντρα στην Ελίνα Σβιτολίνα, η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να προκριθεί στον 4ο γύρο στο τουρνουά του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε το πρώτο σετ, και στο δεύτερο σετ κατέφερε να σώσει δυο match points και να ισοφαρίσει μετά από ένα εκπληκτικό τάι-μπρέικ ( 3-6, 7-6(1)

Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τρίτο και καθοριστικό σετ αλλά η Μαρία, κάπου στη μέση του ματς «λύγισε» και έτσι η Σβιτολίνα πήρε 5 σερί γκέιμ (κάνοντας δύο μπρέικ) και κέρδισε το σετ με 6-3.

Η Ελληνίδα τενίστρια που βρίσκεται στο Νο. 32 της παγκόσμιας κατάταξης «έχασε» την πρόκριση στον τέταρτο γύρο από την 25χρόνη Ουκρανίδα , η οποία είναι No. 8 στον κόσμο.

"Τον ήπιε! Τον έφαγαν οι καψούρες και η... αντρογυναίκα!" Εμετικό δημοσίευμα για Τσιτσιπά - Σάκκαρη!

“Τον έφαγαν τα ΤΕΣΛΑ και οι καψούρες με την αντρογυναίκα: Τον ήπιε το παικτάκι ο Τσιτσιπάς”!

Με αυτόν τον αισχρό και άκρως σεξιστικό τίτλο, το makeleio.gr αποτίμησε τον αποκλεισμό του Στέφανου Τσιτσιπά από το Wimbledon.

Το καινούργιο αυτοκίνητο του Στέφανου αλλά και η σχέση του με τη Μαρία Σάκκαρη, φαίνεται πως ενόχλησε το ειδησεογραφικό site, στο πιο εμετικό ελληνικό δημοσίευμα στην ιστορία του ελληνικού τένις…

Δείτε το δημοσίευμα και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας:

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξέγνοιαστες στιγμές από τις διακοπές του στην Κέρκυρα!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share