Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης! (Video)

«Τραγωδία» για την Ένωση στο ΟΑΚΑ! Ήττα με 1-2 από την Ξάνθη!

26 Αυγούστου 2019 06:49
Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης! (Video)

Η ήττα από την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στον σύλλογο της ΑΕΚ, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, κατέβηκε στα αποδυτήρια, αμέσως μετά το ματς και ανακοίνωσε ότι τελειώνουν τόσο ο προπονητής Μιγκέλ Καρντόσο, όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Super League: Ολες οι μεταγραφές που έκαναν και οι 14 ομάδες!

Επισήμως εξελίξεις αναμένονται από τη Δευτέρα κιόλας, καθώς η διοίκηση και προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θέλουν να αλλάξουν τα πάντα, πριν η ομάδα βρεθεί εκτός στόχων από τόσο νωρίς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, ώστε να τελειώσει και τυπικά το θέμα του.

Όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Μιγκέλ Καρντόσο, η ΠΑΕ ανέφερε ότι δεν έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, ωστόσο τη Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις και όλα δείχνουν ότι ο ξένος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν και επισήμως από τον «Δικέφαλο». Super League 1 2019-2020: Πότε πέφτουν τα ντέρμπι;

Όλα, λοιπόν, δείχνουν, ότι η ΑΕΚ θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό στη ρεβάνς της Πέμπτης (29/8) με την Τραμπζονσπορ για τα play offs του Europa League.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας, ενώ την ώρα που οι οπαδοί έξω από τα επίσημα φώναζαν «αυτό δεν είναι ΑΕΚ» φάνηκε να λέει σε φίλους της ΑΕΚ που ήταν κοντά του, ότι «έχουν φύγει όλοι».

Λυμπερόπουλος: Φεύγω για να αποφορτιστεί το κλίμα

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Μηνά Λυσάνδρου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ, υποβάλλοντας την παραίτησή του κι εξηγώντας πως προέχει να βρει η ομάδα την ηρεμία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή σε συνάντηση που είχε με τον Μηνά Λυσάνδρου. Εκεί του εξήγησε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες μου και παραιτείται, διότι οφείλει να συμβάλλει στην αποφόρτιση της κατάστασης και στο να βρει η ομάδα το δρόμο της.

«Τραγωδία» για την Ένωση στο ΟΑΚΑ! Ήττα με 1-2 από την Ξάνθη

Τραγική πρεμιέρα για την ΑΕΚ στη Superleague, αφού ηττήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της από την Ξάνθη εντός έδρας και ξεκίνησε με το απόλυτο μηδέν το φετινό πρωτάθλημα.

Η αποβολή του Ζεράλδες στο 35′ έφερε την ομάδα να ψάχνει το γκολ με παίκτη λιγότερο και έτσι οι Ακρίτες “χτύπησαν” στην αντεπίθεση για να πανηγυρίσουν μία τεράστια νίκη με δύο γκολ σε δύο φάσεις. Μείωσε στο τέλος με ωραίο γκολ ο Ολιβέιρα.

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Η σημερινή ημέρα θα κρίνει εν πολλοίς αν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπορεί να μπει στο… κάδρο για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ!

Ο Ουκρανός στόπερ συνεχίζει με ατομικό στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά έχει ανεβάσει στροφές και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Αν περάσει το… τεστ, τότε θα αυξηθούν κάπως οι πιθανότητες για συμμετοχή στη ρεβάνς (29/08, 20:30) με την Τράμπζονσπορ για τα play offs του Europa League.

Διότι για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους δεν «παίζει». Βόμβα μεγατόνων με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν δηλώθηκε αρχικά στην ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρινόμαυρων», που, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έως δύο αλλαγές μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα (22/08, 21:00) ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share