Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP: Πήρε φωτιά Ducati! (Video)

Σοκαριστικό!

25 Αυγούστου 2019 16:33
Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP:  Πήρε φωτιά Ducati! (Video)

Από ένα τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του, σημαδεύτηκε το βρετανικό MotoGP στην πίστα του Σίλβερστοουν. Σοκαριστικό ατύχημα για 5χρονη σε κυλιόμενες σκάλες! (photos-video)

Πρωταγωνιστές ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati και ο Φάμπιο Κουαντράρο με Yamaha οι οποίοι «ακούμπησαν» στην πρώτη στροφή με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν την ισορροπία τους και οι δύο μηχανές να συγκρούονται μεταξύ τους.

Δευτερόλεπτα αργότερα, μάλιστα, η μηχανή του Ντοβιτσιόζο πήρε φωτιά με τον αναβάτη της να κάνει συνολικά 11 τούμπες πριν τελικά να σταματήσει.

Η σύγκρουση καταγράφηκε από την κάμερα του ενός εκ των δύο αναβατών.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση και το είδος των τραυμάτων που έχουν υποστεί οι δύο αναβάτες.

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό: Τρεις τραυματίες!

Τροχαίο ατύχημα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Πειραιά σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ύψος της οδού Δυρραχίου με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να παρουσιάσει δυσκολία για κάποια ώρα.

Το τροχαίο προκλήθηκε από την καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα.

Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί και η κίνηση διεξάγεται κανονικά στο σημείο.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Σοβαρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Σερρών, στο ύψος της Κριθιάς Θεσσαλονίκης, με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες. Τραγωδία στην Εύβοια: Σκοτώθηκε 42χρονη μητέρα δύο παιδιών!

Στις 4.15 τα ξημερώματα, όχημα που οδηγούσε 31χρονος Βούλγαρος εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό των τριών επιβατών.

Επί τόπου επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, οι οποίοι και απεγκλώβισαν τους επιβαίνοντες.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη: Εγκλωβισμένος τραυματίας! (photo)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις εννέα το πρωί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον δρόμο Ηράκλειο – Μοίρες. Τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό: Ένας άνδρας νεκρός - Δύο τραυματίες!

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με συνέπεια ένα άτομο να εγκλωβιστεί στο όχημά του ενώ υπάρχει και ένας ακόμη τραυματίας.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα η 3η ΕΜΑΚ και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν τον τραυματία. Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ένας άνδρας 81 ετών ήταν αυτός που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο του, αλλά και μία γυναίκα είναι οι δύο τραυματίες που ενεπλάκησαν στο σοβαρό τροχαίο.

Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Ένας νεκρός!

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο, στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βούλα, στο ύψος του Bo.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στο τροχαίο έχουν εμπλακεί ένα όχημα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και μια μοτοσυκλέτα, στη συμβολή των οδών Καρμανλή και Ζεφύρου.

Νεκρός είναι ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο, μετά τη μεταφορά του στο Ασκληπιείο Βούλας. Το όχημα του δήμου κατευθυνόταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, όταν καρφώθηκε πάνω με μεγάλη ταχύτητα η μοτοσυκλέτα.

Σοκ: Νεκρός 66χρονος σε τροχαίο έξω από το σπίτι του!

Ένας νεκρός και μία σοβαρά τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε στο Μαυρουδί Θεσπρωτίας. Τραγωδία στην Εύβοια: Σκοτώθηκε 42χρονη μητέρα δύο παιδιών!

Ειδικότερα, το ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε 66χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρις στιγμής συνθήκες έπεσε στο στηθαίο του δρόμου, με αποτέλεσμα να πέσει στον γκρεμό και να σκοτωθεί ο ίδιος ενώ τραυματίστηκε σοβαρά η 85χρονη συνοδηγός.

Να σημειωθεί ότι το δυστύχημα σημειώθηκε έξω από το σπίτι του 66χρονου οδηγού του αυτοκινήτου.

Ρέθυμνο: Σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου!

το Ρέθυμνο συνέβη ένα σοβαρό τροχαίο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου! Δυστυχώς παρασύρθηκε ένας πεζός!

Ένας άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει το δρόμο, στο ύψος πολυκαταστήματος, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μαζί με γιατρό, ο οποίο μαζί με τους διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα και έπειτα τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Τροχαίο στο Ρέθυμνο: Σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με αυτοκίνητο!

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share