Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος!

Πρεμιέρα για τους δικέφαλους

25 Αυγούστου 2019 13:31
Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται  στη μάχη του πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ αρχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του υποδεχόμενος τον Παναιτωλικό (20:00) λίγες μέρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα πλέι οφ του Europa League. «Έμφραγμα» στη λήξη για τον ΠΑΟΚ! (Video)

Η Τούμπα θα είναι γεμάτη για τους νταμπλούχους, ενώ η ομάδα του Αγρινίου φέτος κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πολλά νέα πρόσωπα. Στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής (22:00), η ΑΕΚ κοντράρεται με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, στον απόηχο της βαριάς ήττας από την Τραμπζονσπόρ που περιορίζει τα όνειρά της για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Στην Ένωση υπάρχει «βαρύ» κλίμα και για τον Μιγκέλ Καρντόσο, ενώ η Ξάνθη έκανε μια μεγάλη ανανέωση το καλοκαίρι και θέλει να κάνει... ζημιά.

Χθες και στα τρία γήπεδα υπήρχαν λάθη και παράπονα για το VAR, με αποτέλεσμα ομάδες να διαμαρτύρονται για την λανθασμένη χρήση τους σε Λαμία, Χαριλάου και Καραϊσκάκη.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Χθες

Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1 (20′ Ρόμανιτς – 35′ πεν. Μακέντα)
Αρης – ΟΦΗ 1-1 (69′ Σάσα – 18′ Μεγιάδο)
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (6′ Ελ Αραμπί)

Σήμερα

18:45 Ατρόμητος – Λάρισα (ΕΡΤ Sports)
19:15 Πανιώνιος – Βόλος (Novasports 2)
20:00 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (PΑΟΚ TV)
22:00 ΑΕΚ – Ξάνθη (Novasports 1)

Βαθμολογία

Ολυμπιακός 3
Παναθηναϊκός 1
Αρης 1
ΟΦΗ 1
Λαμία 1
ΑΕΚ 0
Αστέρας Τρίπολης 0
Λάρισα 0
Βόλος 0
Ξάνθη 0
Ατρόμητος 0
ΠΑΟΚ 0
Παναιτωλικός 0
Πανιώνιος -6
* Ο Πανιώνιος ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 31 Αυγούστου

19:00 Παναιτωλικός – Ξάνθη
19:15 Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
21:30 Βόλος – Αρης

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

19:00 ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
19:15 Λάρισα – Ολυμπιακός
21:00 Λαμία – Ατρόμητος
21:30 Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Τον Μάουρι της Μίλαν επιθυμεί ο Δικέφαλος του Βορρά!

Νέο μεταγραφικό σενάριο από την Ιταλία ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ με τον Μάουρι από την Μίλαν!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Μάουρι είναι στο στόχαστρο της Μπολόνια, της Φενέρμπαχτσε και δύο ισπανικών ομάδων, της Λεγανιές και της Αλαβές. Το όνομα του 23χρονου μέσου «έπαιξε» πριν από λίγες μέρες και για τον Ολυμπιακό. ΠΑΟΚ: Η «Αγγλική βοήθεια» στον Αγιαξ που έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση (photos-video)

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Χοσέ Μάουρι μέτρησε μόλις επτά συμμετοχές (1 ασίστ) με τη Μίλαν στην οποία ανήκει από το 2015 όταν και τον απέκτησε από την Πάρμα.

Το βράδυ της Τρίτης (20/8) σε ρεπορτάζ αναφέρετε πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Ιταλό, με αργεντίνικες ρίζες, μέσο των «ροσσονέρι».

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Η σημερινή ημέρα θα κρίνει εν πολλοίς αν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπορεί να μπει στο… κάδρο για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ!

Ο Ουκρανός στόπερ συνεχίζει με ατομικό στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά έχει ανεβάσει στροφές και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Αν περάσει το… τεστ, τότε θα αυξηθούν κάπως οι πιθανότητες για συμμετοχή στη ρεβάνς (29/08, 20:30) με την Τράμπζονσπορ για τα play offs του Europa League.

Διότι για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους δεν «παίζει». Βόμβα μεγατόνων με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν δηλώθηκε αρχικά στην ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρινόμαυρων», που, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έως δύο αλλαγές μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα (22/08, 21:00) ανάμεσα στις δύο ομάδες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share