Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μήνυμα επιστροφής από τον Κώστα Σλούκα μετά τον τραυματισμό του! (photo)

«Τρέχει» για το Παγκόσμιο!

20 Αυγούστου 2019 09:33
Μήνυμα επιστροφής από τον Κώστα Σλούκα μετά τον τραυματισμό του! (photo)

Την θεραπεία του μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ιταλία συνεχίζει ο Κώστας Σλούκας για να προλάβει να είναι έτοιμος στη β' φάση του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Η επική φωτογραφία του Σλούκα για τα ευχαριστώ στις ευχές για τα γενέθλια του!

Ο Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και δίνει «μάχη» με τον χρόνο για να είναι έτοιμος για τα μεγάλα ματς στο Μουντομπάσκετ της Κίνας που ξεκινά 31 Αυγούστου.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Σλούκας έστειλε μήνυμα... επιστροφής μέσω του λογαριασμού του στο Instagram καθώς ανέβασε μια φωτογραφία από το ιατρικό κέντρο που κάνει την θεραπεία του και σε αυτή γράφει ως λεζάντα «ανυπομονώ».

Συναγερμός στην Εθνική για τον τραυματισμό του Σλούκα!

Αγωνία για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα που κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. "Όχι" Σλούκα στον Ολυμπιακό!

Αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου ήταν η διάγνωση των γιατρών της Εθνικής για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, που δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Κίνα.

Ο τραυματισμός του Έλληνα παίκτη στο χθεσινό ματς με την Ιταλία δεν ήταν αρκετά σοβαρός για να ανησυχήσει την Εθνική ομάδα, δεν είναι όμως και επιπόλαιος. Ο διεθνής γκαρντ έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την την αποστολή της ομάδας για την Κίνα.

Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/8) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Βαρύ πένθος για τον Κώστα Σλούκα: "Έφυγε" από ανακοπή καρδιάς ο πατέρας του!

Λίγο μετά τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τη Φενέρμπαχτσε, ο Κώστας Σλούκαςενημερώθηκε πως ο πατέρας του “έφυγε” ξαφνικά (ανακοπή καρδιάς) από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών.

Ο Γιάννης Σλούκας, πρώην αστυνομικός στο επάγγελμα, είχε διαγνωσθεί πριν μήνες με καρκίνο και έκτοτε έδινε τη δική του μάχη για να ξεπεράσει τη νόσο.

Η κηδεία θα τελεστεί την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει ειδική άδεια από τη Φενέρμπαχτσε για να βρεθεί στο πλάι της οικογένεια του.

Καλό παράδεισο στον Γιάννη Σλούκα…

"Όχι" Σλούκα στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα επιστρέψει τελικά στον Ολυμπιακό, τουλάχιστον όχι φέτος. Ο διεθνής γκαρντ απάντησε αρνητικά την Δευτέρα (17/6) στην τελευταία, βελτιωμένη, πρόταση των "ερυθρόλευκων" για τριετές συμβόλαιο αξίας 5.4 εκατ. ευρώ - ενώ αρχικά του πρόσφερε 4.8 εκατ. ευρώ - και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση για τα δικά του δεδομένα, προσφέροντας διαδοχικά 1.6 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, 1.7 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο και 2.1 εκάτ. ευρώ για τον τρίτο. Ο Σλούκας ωστόσο αισθάνθηκε ότι δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε, απαντώντας αρνητικά, επιλέγοντας να παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε, απορρίπτοντας έτσι παράλληλα και την προοπτική της ΤΣΣΚΑ, που περίμενε από αυτόν να πει "όχι" στην τουρκική ομάδα για να του κάνει πρόταση.

Η τουρκική ομάδα έκανε και αυτή με την σειρά της την δική της υπέρβαση, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο έχει διάρκεια 1+1+1 χρόνων, με τον Σλούκα να έχει το δικαίωμα να κάνει opt out τόσο το καλοκαίρι του 2020 όσο και το 2021, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ το 2021. Στην πραγματικότητα ωστόσο, αυτό που έπαιξε βασικό ρόλο στην απόφαση του ταλαντούχου γκαρντ ήταν το γεγονός ότι θα μείνει στον πάγκο της ομάδας ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Σλούκας για το δείπνο Τσίπρα – Ερντογάν!

Επικό ποστάρισμα! Και επίσημα "Slouky Luke" ο Κώστας Σλούκας!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share