Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Τρεις νεκροί και 10 σοβαρά τραυματίες! (photos-video)

Τραγωδία!

18 Αυγούστου 2019 16:28
Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα: Τρεις νεκροί και 10 σοβαρά τραυματίες! (photos-video)

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους κατά την διάρκεια συγκρούσεων μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων στην Ονδούρα. Δέκα άτομα τραυματίστηκαν, ενώ μεταξύ αυτών είναι και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Σέλτικ Εμίλιο Ιζαγκουίρε. Τερματοφύλακας κατέρρευσε στο γήπεδο! (Video)

Τα επεισόδια ξέσπασαν μέσα και έξω από το γήπεδο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Ολύμπια και Μοτάγκουα στην Τεκυσιγκάλπα.

Ο 33χρονος Ιζαγκουίρε ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν όταν οπαδοί πέταξαν πέτρες στο λεωφορείο της ομάδας της Μοτάγκουα, έξω από το γήπεδο.

Ο ίδιος πόσταρε μια φωτογραφία του γράφοντας ότι τραυματίστηκε όταν ένα τζάμι έσπασε και τον χτύπησε στο μάτι, προσθέτοντας πάντως πως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Τελικά τα επεισόδια διαλύθηκαν όταν επενέβη η αστυνομία και διέλυσε τους οπαδούς χρησιμοποιώντας δακρυγόνα.

«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά ακόμα έχουν τραύματα από πυροβολισμούς και μαχαιρώματα. Μεταξύ τους είναι και ένα μικρό αγόρι. Η κατάσταση τριών από τους τραυματίες είναι κρίσιμη», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του τοπικού νοσοκομείου, Λόρα Σχονερ.

Σοκ: Νεκρός σε φρικτό δυστύχημα πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photos)

O διεθνής χαφ πήρε πρόσφατα μεταγραφή για ομάδα της Ινδίας και είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένομε προορισμό την Καλκούτα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άτυχος παίκτης έπεσε από το τρένο, με την σορό του να εντοπίζεται στο Chhattisgarh, ενώ η αναγνώριση του πτώματος έγινε από το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του.

Το τραγικό είναι πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο παίκτης είχε πεθάνει από τις 9 Αυγούστου, με την σορό του να εντοπίζεται μόλις πριν λίγες ώρες.

Νεκρός 28χρονος αθλητής!

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ρώσος μποξέρ Μαξίμ Νταντάσεφ καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αγώνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ το βράδυ της 20ης Ιουλίου.

«Ο Μαξίμ πέθανε. Δεν άντεξε η καρδιά του», δήλωσε παράγοντας από την ομάδα των προπονητών του.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Νταντάσεφ αγωνιζόταν στο Οξον-Χιλ στην πολιτεία του Μέριλαντ με τον Πορτορικανό Σουμπριέλ Ματίας, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου στην κατηγορία των μεσαίων βαρών (έως 63,5 κιλά) που ορίζει η Διεθνής Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBF). Πέθανε ο Ανδρέας Συνοδινός!

Στον 11ο γύρο ο Νταντάσεφ δέχθηκε πλήθος χτυπημάτων, με αποτέλεσμα οι προπονητές του Ρώσου αθλητή να ζητήσουν να σταματήσει ο αγώνας για να μη υποστεί βλάβη η υγεία του. Ωστόσο μετά τον αγώνα ο Νταντάσεφ την ώρα που έφευγε από το ρινγκ ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και αιμάτωμα και ο αθλητής υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Ο Ντατνάσεφ είχε συμμετάσχει ως επαγγελματίας μποξέρ σε 14 αγώνες, σημειώνοντας 13 νίκες (εκ των οποίων 11 νοκάουτ) και υπέστη μία μόνο ήττα αυτό το Σάββατο από τον Ματίας, η οποία ήταν μοιραία. Στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ρωσίας είχε κερδίσει το ασημένιο το 2013 και δύο φορές το χάλκινο μετάλλιο (2010, 2012). Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αυτοκτόνησε γνωστός αθλητής! Πήδηξε από τον 29ο όροφο!

Θρήνος στο αθλητισμό: Πέθανε κορυφαίος αθλητής!

Νεκρός γνωστός αθλητής!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share